Peter Zvolenský

Dominika Mirgová a Peter Zvolenský minulý rok ukončili svoje manželstvo. Jedným z faktorov, ktorý mohol ovplyvniť záver ich vzťahu je, že si našiel novú známosť. Aj Klára už zrejme je minulosťou a otec malého Peťka sa na sociálnych sieťach ukazuje s inou mladou kráskou. 22-ročná Patrícia ich blízkosť neskrýva a na TikToku dokonca mohla nepriamo poslať odkaz práve jeho bývalým partnerkám. 

Dominika sa od rozchodu sústredí najmä na syna, kariéru a svoje vlastné šťastie. Dokonca má dobrý vzťah aj s exmanželom Petrom. Sú v kontakte, stretávajú sa a snažia sa byť dobrými rodičmi pre ich spoločného potomka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Zvolensky (@zvolkoofficial)

Práve prednedávnom sa začalo šíriť, že Zvolenského vzťah s Klárou, ktorý spočiatku vyzeral idylicky, sa napokon mal skončiť. Kráska z Instagramu vymazala všetky spoločné fotografie, no v stories ukazuje, že sa opäť snaží užívať slobodu.

Zatiaľ čo brunetka zrejme odložila spomienky na Petra, on sa krátko nato objavil s inou ženou. Ide o mladú mamičku Patríciu, ktorá má 22 rokov a dcérku Sofiu.

Blondínka začiatkom septembra zverejnila video, v ktorom ukázala, ako si s Petrom užívajú vzájomnú spoločnosť. To však pobúrilo viacerých fanúšikov. „A Klára?“ okomentoval to jeden. „No skús nám ty povedať, kde je,“ odpísala Patrícia. K zvedavcom sa pridali aj iní. „Už ďalšia?“ vypytovali sa. „A asi aj posledná, nech sa nemusíš toľko čudovať,“ zareagovala.

Odkaz pre Dominiku a Kláru?

Patrícia sa svojím vzťahom s Petrom netají. Naopak, na TikToku zverejnila video, v ktorom spieva do rytmu piesne o tom, aby dievčatá zabudli na svojho bývalého, pretože ich miesto prebrala ona. K tomu pridala aj odkaz, keď na konci ukázala vystrčený prostredník.

@patricianadaska Fuck your ex 🤪 #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – SKANDERBEG Industry

Zdroj: TikTok/patricianadaska

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News