Farma

Matúš sa s Lenkou rozprával o tom, aká bola ich druhá spoločná noc. Influencerka mala jednu špeciálnu požiadavku. O čo išlo? Odznelo to v relácii Farma X-tra, ktorú nájdeš aj na webe markiza.sk.

Už od začiatkov vysielania šestnástej série reality šou Farma sa rieši milostný trojuholník medzi Lenkou, Matúšom a Klárou. Práve tanečnica sa však pred pár dňami rozprávala s bývalým hokejistom a dohodli sa, že to medzi nimi zostane iba na kamarátskej úrovni.

Klára si už skôr začala všímať, že Matúš má bližšie skôr k Lenke. Dokonca sa spolu dvakrát vyspali a schyľovalo sa aj k tretiemu styku. Všetci farmári, ktorí sa chtiac či nechtiac zapojili do milostného trojuholníka, sa už k tomu aj vyjadrili. Teraz sa však o svojej poslednej spoločne strávenej noci rozprávali Lenka a Matúš. Neuveríš, akú od neho mala požiadavku.

Matúš a Lenka o druhej spoločnej noci v šou Farma

Ich zaujímavý dialóg odznel v bonusovej ukážke. Zverejnená bola v relácii Farma X-tra, ktorú si môžeš pozrieť na webe markiza.sk. Matúš a Lenka spolu ležali na lúke pod lesom a viedli dôverný rozhovor.

„Ja keď som spitá, tak ťa chcem, neviem prečo,“ priznala sa. „Neviem. Ale tak evidentne asi sa mi to páči,“ zareagoval Matúš, na čo sa obaja zasmiali. „Ale to ty iniciuješ určite,“ povedala Lenka. „Práveže vôbec Leni. Teraz som ja dával pozor na to, aby som nič neinicioval, lebo som nebol až taký naj**aný a ty si bola nadržaná jak pes,“ opísal fešný tatér.

Lenka ale vraj počas ich spoločného milovania mala jednu špeciálnu požiadavku. „Chcela si, aby som ťa bil,“ prezradil Matúš. „Ty, že: Ja viem, že sa ti to páči, udri ma ešte raz,“ dodal. Influencerka ale priznala, že je pre ňu hrozné počúvať takéto veci, keď je triezva. „Keď som niekedy bola spitá, tak ma natočil a ja som videla na druhý deň to video. To úplne jak iný človek,“ prehovorila ešte o svojej skúsenosti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News