Farma

V reality šou Farma 16 to začína vrieť. Ako môžeš vidieť aj na Instagrame, súťažiaci sa ostro pohádali. Na koho strane však stoja fanúšikovia? A ty?

Už prešiel mesiac, odkedy sa vysiela šestnásta séria reality šou Farma. Súťažiaci sa začali prejavovať, intrigovať a ukázali sa aj ich zvrhlé či vášnivé stránky. O jednej z farmárok sme sa ale dozvedeli šokujúce informácie. Teraz sa to však na statku opäť začalo zvrhávať. Súťažiaci sa pohádali a vykričali si zarážajúce veci. No na ktorej strane stoja fanúšikovia?

Drsná hádka v šou Farma 16

Všetko to začala výmena názorov Andreja a Lenky, ktorá opitá v noci vykrikovala smerom ku kúrii. Prekvapivo to potom pokračovalo medzi Stankou a Karin.

„Ježiš Stanka, choď do pi**!“ prekvapila svojím výrazom čiernovláska. „Ty choď! Ty si myslíš, že Diorky z teba spravia úroveň?“ vykričala jej Stanka. „Sa tu správaš na dámu, ale … “ dodala. „Choď do pi**!“ zopakovala Karin. „Takto sa so mnou baviť nebudeš, sedlaňa,“ prekvapila blondínka. „Choď si ovplyvňovať ľudí, choď sa rozrevať,“ dodala.

„Zase sa Karin hrala na múdru tým, že zase ma pozná. Že ja tu cez chalanov hrám nejaké hry a že sa vlastne schovávam pod ich ramená,“ reagovala Stanka. „Aspoň sa nebudem za seba hanbiť,“ dodala. „Tam má založené ruky vzadu, stojí za chlapmi a nemá vlastný názor,“ uviedla ešte čiernovláska. „Kto nemá vlastný názor?!“ spýtala sa ešte blondínka. „Čo ty vieš o mne? Vieš vôbec aspoň moje priezvisko?“ dodala. „Prihoretá,“ povedala ešte, keď išla smerom ku kúrii.

Na to potom zareagoval aj Peter. „Ja som Stanke hovoril, aby to nechala tak a išla preč, pretože to nemá význam. Ale Stanka pokračovala a ja som to rešpektoval,“ uviedol. Stanka ešte na záver povedala Adamovi, že mu ďakuje. „Všetci sú tu proti mne. Lebo tu hráš špinavé hry,“ prekvapila.

A na ktorej strane stoja fanúšikovia? „Karin s Minhom sa správajú obidvaja ako totálne decká. Ani jeden nevie argumentovať a ani jedného nezaujíma, že keď oni urobia niečo zle, tak za to musia zaplatiť všetci,“ píše jedna z diváčok v komentári.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

„Stanka je presne ten človek, čo obviní všetko živé aj neživé, len aby nemusela byť chyba na jej strane. Chudák Adam,“ uviedla ďalšia. „Karin, ty by si mala držať puču a krok, čo nevieš ani malú násobilku,“ nezabudla podotknúť ešte jedna. „Karin to vystihla úplne presne,“ myslí si fanúšička.

A aký máš na to názor ty?

Zdroj: Instagram/farma.markiza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News