Farma

Farma zažila ďalší duel, po ktorom sa so statkom musel rozlúčiť Janko. Ako píše web markiza.sk, po návrate z duelovej arény sa opäť rozprúdila divoká párty. A čo už pomaly začína byť zvykom, najviac sa odviazala Lenka. A spolu s ňou Matúš, s ktorým si zopakovali vášnivú noc. Tentoraz však už nič neskrývali a rozdali si to rovno pred zrakom ostatných.

Počas noci po dueli už bolo viditeľné, že sa statok rozdelil na dva tábory. Lenke to však vôbec neprekážalo. Hlavné bolo, že bolo čo popíjať. Po tom, čo sa vulgárne rozkrikovala na farmárov z Kúrie, sa nakoniec ocitla sama s Matúšom. Spomienky na vášnivú noc z prvého týždňa sa tak rýchlo vrátili.

Matúš sa síce snažil držať na uzde, no Lenkina iniciatíva bola silnejšia. Najskôr sa bozkávali v kuchyni, a potom sa presunuli pred Chliev, keďže Matúš plánoval ísť spať. To mu však nevyšlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Objatia a bozky pokračovali na lavičke, kde si zjavne neuvedomili, že majú nečakané publikum. Minh s tým rýchlo oboznámil ostatných farmárov, ktorí sa na vášnivom „er*tickom predstavení zdarma“ dobre zabávali. Keď si milenci všimli svojich divákov, presunuli sa do duelantskej chatky.

Farma je pre Kláru náročná

Azda najťažšie sa na to prizeralo práve Kláre. Tá má s Matúšom tiež svoju minulosť, no po pár prešľapoch sa ich bližší vzťah rozhodla ukončiť.

„Stále vravím, že si pre mňa veľmi dôležitý človek, lebo mám pocity, ktoré sa nedajú vypnúť. Ja len proste viem, že by mi to vedelo časom ublížiť,“ priznala mu pri intímnej debate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Tanečnica vtedy dúfala, že sa jej to pokúsi vyvrátiť a bude sa snažiť o ňu zabojovať. Matúš jej však už vtedy odpovedal stroho, slovom „dobre“. A len o pár chvíľ neskôr sa opäť vrátil do náruče Lenky, s ktorou mu je, podľa toho, čo sme mohli vidieť, počas farmárskych nocí asi najpríjemnejšie.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News