Love Island
Instagram/loveislandcs/chrebetova

Love Island sa vysiela už nejaký ten piatok. No azda jedným z najväčších prekvapení bolo, keď sa tam objavil bombshell Daniel. Zistili sme, že ide o expartnera víťazky prvej série Laury Chrebetovej. A síce on povedal svoju verziu, ako to bolo vo vzťahu s ňou, teraz si ľudia myslia niečo iné a vyjadrili sa v komentároch na Instagrame. Na TikToku sa ozvala aj známa česká influencerka.

Príchod Dana na Love Island zrejme šokoval každého diváka. A to najmä potom, čo vyrozprával svoj príbeh. Randil s Laurou Chrebetovou, a ich vzťah sa údajne skončil tým, že ona išla do zoznamovacej šou. Napriek všetkému sa už obaja v životoch posunuli a prajú si všetko dobré. Sama manželka Martina Kulhánka uviedla, že expartnerovi v súťaži drží palce.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Síce najprv sa fanúšikovia pozastavovali nad tým, ako sa k Danovi zachovala Laura, teraz sa pozerajú na opačnú stranu barikády. Na jej bývalom partnerovi si všimli zopár drobností, ktoré sa týkajú jeho správania.

Dano vraj v šou Love Island nehovoril úplnú pravdu

Fešný brunet sa v posledných odvysielaných epizódach k súťažiacej Eme nezachoval práve najlepšie. Tiež mal zaujímavý pokec so súčasnou partnerkou Gábi. Súťažiaci a fanúšikovia sa tak pýtajú, o čo mu ide. Niektorí však majú jasný názor.

„Jeho správanie mi zodpovedalo otázku, prečo Laura zdrhla do Love Islandu,“ uviedol fanúšik v komentári na Instagrame. „On je fakt šialený. To bolo najlepšie Laurino rozhodnutie, aké mohla kedy urobiť,“ súhlasí ďalší. „Toto isté mi chodilo po rozume celú tú dobu, že tu máme na to odpoveď … Manipulátor a sebec. Ktorá žena by chcela ten mix?“ odpovedá ešte jeden.

„Nezdrhla. Boli od seba už rok, to pekne klamal … Pozrite si prvú sériu, ako o bývalom hovorila, a už by si ho nikto nevybral,“ uviedol divák. Ozvala sa dokonca aj známa česká influencerka, ktorá sa sama prednedávnom bola pozrieť vo vile na Kanárskych ostrovoch.

„Keď sa Dano správa presne ako môj narcistický ex, a teraz už takýchto týpkov spoznám na míle ďaleko. Viem, že Adam mal pravdu a chápem, že veriť mu nebolo jednoduché, ale pravda časom vyjde najavo,“ napísala do videa na svojom TikToku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Zdroj: Instagram/loveislandcs, TikTok/andrejkajulie

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News