Separ a Teri Pallová

Separ minulý týždeň zverejnil na svojom profile influencerku Teri Pallovú, ktorá sa spájala s jeho menom už nejaký čas. Fanúšikov na základe komentárov síce tento rýchly prechod od Cynthie veľmi nepotešil, no viacerí si všimli, že raper má zrejme svoj typ. Jeho nová známosť je vraj celkom podobná jeho expartnerke. Ako však píše portál Eva, pred pár rokmi vyzerala celkom inak. Získala by si jeho pozornosť aj vtedy? A ako sa k celej „kauze“ postavila ona?

Teri a Separ už pred verejnosťou neskrývajú, že medzi nimi niečo je. Najprv tak urobil raper, keď uverejnil ich spoločný z Toskánska. „Tzv. čo koho do toho,“ napísal vtedy.

Influencerka potom zverejnila ďalšie spoločné fotky na svojom profile, čím možno aj omylom prezradila, ako dlho sa stretávajú. Momentálne je však odcestovaná v USA, kde je na pracovnej ceste.

Aj keď kráska dostáva stovky negatívnych komentárov, v ktorých ju ľudia nazývajú rôznymi hanlivými výrazmi, ona sa zatiaľ k celej situácii nevyjadrila. Je možné, že sa to rozhodla zámerne ignorovať.

„Nezabíjaj ich dobrotou, zabi ich slepotou. Hraj, že ich ani nevidíš,“ napísala ku svojmu poslednému videu, čím mohla naznačiť svoj postoj.

V minulosti bola celkom iná

Kráska už na internete pôsobí nejaký čas. Skalní fanúšikovia mohli sledovať jej progres, aj práve preto zrejme mnohým neušlo, že sa rokmi poriadne zmenila.

Hnedovláska to pred časom sama ukázala vo svojich stories. Podľa fotky mala v minulosti krátke blond vlasy, opticky menšie pery a pár kíl navyše. Ak chceš vidieť, ako Pallová vyzerala, stačí, ak klikneš SEM.

Čo fanúšikov najviac vytáča?

Práve jej pery v mnohých ľuďoch vyvolali pohoršenie. Separ sa mal vraj v minulosti vyjadriť, že by s takým dievčaťom nebol. No a teraz to vyzerá celkom inak.

„Sepi v jednom rozhovore hovoril, že neznáša umelé papule a po práci v backstagi asi prehodnotil názor,“ vyskytlo sa v komentároch. „Umelé papule už zrazu chutia?“ napísali ďalší.

Zdroj: Eva.sk, Instagram/teri.pallova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News