Separ a Cynthia
Instagram/cynthia_tothova/separ__dms

Separ a Cynthia sa pred pár týždňami rozišli. Zatiaľ čo kráska otvorene hovorila o tom, ako ju to ranilo, raper si už stihol nájsť novú známosť. Zdá sa však, že tanečnica na svojho expriateľa nemá ťažké srdce. Na svojom Instagrame totiž zdieľala video z akcie Štvrtky v meste, kde v tom čase koncertoval práve Separ. 

To, že sa Separ stretáva s Teri Pallovou, sa začalo šepkať už pred niekoľkými týždňami. Klebety však nabrali na obrátkach potom, čo sa na internete objavili zábery z oslavy narodenín v Toskánsku, kde boli spolu.

No a krátko nato sa sám Separ rozhodol blízkosť s Teri potvrdiť. Brunetka neskôr zdieľala ďalšie ich spoločné fotky aj na svojom profile, čo vyvolalo rozruch medzi fanúšikmi.

Reakcie ľudí na sociálnych sieťach však neboli vždy pozitívne. Mnohí influencerku kritizovali a vyjadrovali podporu Cynthii, ktorá si to podľa nich nezaslúžila.

Napriek tomu, že to Separova expatnerka verejne nekomentovala, aj ona prekvapila, keď išla na akciu, kde hral jej bývalý.

Ako to teda medzi nimi je?

Skutočný dôvod rozchodu medzi Cynthiou a Separom je stále zahalený rúškom tajomstva. Obaja bývalí partneri sa k tejto téme verejne nevyjadrujú a všetko, čo sa deje, zostáva v rovine klebiet a dohadov. Mnoho z týchto špekulácií však vzniká práve na základe aktivít oboch na sociálnych sieťach.

Tanečnica sa s fanúšikmi na Instagrame podelila o zážitok z minulej noci. „Ja som bola včera na Štvrtkoch v meste. Bolo dobre, by som povedala. Proste bolo super,“ zhodnotila s úsmevom.

To, či tam so Separom prehodila pár slov, alebo si obidvaja iba užívali atmosféru koncertu, je otázne.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News