Love Island
Instagram/luciiahola/loveislandcs

Reality šou Love Island Česko & Slovensko 4 naberá na obrátkach. Ako si mohla vidieť na platforme Voyo či na Instagrame, po dramatických udalostiach v Casa Amor sa vzťahy vo vile dostali na tenký ľad. Hoci nie každý pár prešiel skúškou vernosti, divákov čaká prekvapenie – do vily sa niekto vráti. Kto to bude? Fanúšikovia špekulujú a my poznáme možnú odpoveď.

Posledné dni na Love Islande neboli pre súťažiacich jednoduché. Ostrov lásky opustil Dušan. Jeho odchod vo vile zanechal zmiešané pocity, no zdá sa, že fanúšikov čaká prekvapenie. V závere epizódy totiž odznelo, že sa niekto do vily vráti.

Produkcia sa zrejme rozhodla, že niekto dostane druhú šancu a vráti sa späť na Kanárske ostrovy. Toto prekvapujúce oznámenie okamžite rozprúdilo debatu medzi fanúšikmi.

Komentáre pod príspevkami na Instagrame nezostali dlho prázdne.  „Zajtra sa vrátia Viky a Tadeáš. Na ich Instagrame je teraz ticho, takže to je jasné,“ napísal jeden z fanúšikov.

Ďalší pridal svoj názor. „Dušana tam nevracajte, radšej pošlite Limetku domov za ním. Aj tak by sa po týždni zase hádali o hlúpostiach. Radšej vráťte Tadeáša a Viky, ktorí tam niečo mali, a vy ste ich rozdelili.“

Zdá sa teda, že fanúšikov by návrat tejto dvojice, ktorá si už na ostrove prešla veľkou skúškou, potešil. „Vyzerá to, že sa vrátia Tadeáš s Viky.“

Čo prezradil tajný zdroj?

Tieto špekulácie neostali len na úrovni komentárov. Dokonca aj zdroj z okolia páru nám potvrdil to, čo si zatiaľ len mnohí myslia. „Oni už leteli naspäť. Produkcia im dala druhú šancu,“ prezradil s tým, že návrat Tadeáša a Viky nie je len domnienkou, ale reálnym scenárom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @viktoriawojcikk

Či sa tieto slová ukážu ako pravdivé, uvidíme už v ďalšej epizóde reality šou Love Island. Jedno je však isté – dráma a prekvapenia na tomto ostrove nikdy nekončia!

Zdroj: Instagram/loveislandcs, exkluzívny zdroj pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News