Farma 16

Farma 16 začína byť viac o zábave, než práci. Kontroverzná Lenka na statku rozhodne vyčnieva, hoci nie práve v pozitívnom svetle. Mladá influencerka najradšej holduje zábave a alkoholu a ruky od roboty si zašpiní len málokedy. Ako informuje web markiza.sk, aj po treťom dueli to poriadne roztočila.

Brunetka si už po prvom týždni v reality šou Farma užila večer s Matúšom. Podgurážené správanie ich vtedy doviedlo až k spoločným dotykom a zblíženiu priamo pred kamerami. Lenka nasledujúce ráno prisahala, že s alkoholom bude opatrnejšia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Sľuby však ostali len pri rečiach. Po druhom súboji skončila podobne a po treťom to dopadlo asi najhoršie z celého jej pobytu na Farme. Pohľad na brunetku bol ťažký aj pre ostatných farmárov.

Ukázala viac, než chcela

Už v noci si v spovednici vymieňala vášnivé bozky s tanečnicou, ktorá má väčšinu času oči len pre Matúša. No to bol len začiatok. V dobrej nálade si dokonca vyzliekla šaty a všetkým ukázala prsia.

Ráno tak bolo pre ňu poriadne tvrdé, čo jej kolegovia farmári využili na posmešky. Zdá sa, že jej v tej chvíli napadlo, že by bolo najlepšie udržať si vysokú hladinu alkoholu v krvi po celý deň.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyo official (@voyo.sk)

Matúš jej hneď ráno zo žartu ponúkol pohárik, čo najskôr odmietla, no neskôr už vyrazila na ďalšiu „párty“ – tentoraz však sama so sebou. Priznala sa, že v bežnom živote pije len výnimočne, ale na Farme sa bez alkoholu vraj nezaobíde, pretože by jej inak praskli nervy. Ako však uvidíš v novej epizóde, jej správanie ju môže dostať do veľkých problémov. A to nielen v hre, ale aj zdravotných.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News