Horoskop na poslednú štvrť Mesiaca: Leva čaká dôležité rozhodnutie, Býka zas náhla zmena.

Podľa astrológov sú posledné štvrte Mesiaca bodmi obratu alebo križovatkami, ktoré nám uvoľňujú cestu pre nový lunárny cyklus – Nov. Táto fáza nás zároveň pripravuje na blížiaci sa Spln. Skôr ako sa tak udeje, by sme sa mali sústrediť na blížiacu sa astrologickú udalosť, ktorou je spomínaná posledná štvrť Mesiaca v znamení Raka. Čaká nás 24. septembra. Na čo by sme sa mali pripraviť a čo od tohto dňa môžeme očakávať, nám prezrádza horoskop.

Mesiac v znamení Raka je hlboko emocionálny a citlivý. Energia tohto znamenia je pomalá a sladká, preto aj naše zotavenie chvíľu potrvá. S veľkou určitosťou sa však budeme zotavovať. Obnoviť bude treba aj naše zmysly, energiu a emocionálnu pohodu.

O tom, ktoré znamenia čaká krásny septembrový týždeň, sa môžeš dozvedieť TU.

Čo so sebou prináša táto astrologická udalosť?

Pokiaľ bude možné, skús sa v tento čas zdržiavať hoc i len niekoľko minút blízko vody, aby si svojím vnútrom zachytila odrazy Raka. Budú láskyplné a obohacujúce. Dostatok času venuj aj príprave jedla, ktoré by malo byť zdravé a dostatočne vyživujúce pre tvoje telo. Nezabúdaj komunikovať so svojimi blízkymi. Je totižto možné, že budú potrebovať tvoju podporu alebo pomoc. Astrológovia tvrdia, že táto fáza bude veľmi príjemná a láskyplná.

Počasie na druhý septembrový týždeň
zdroj: Unsplash/Evgeniy Smersh

Horoskop na poslednú štvrť Mesiaca

Horoskop pre Barana, Býka, Blížencov a Raka

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy