Mario Cimarro
Instagram/letsdance.markiza/mariocimarro

Mario Cimarro sa objavil v slovenskej verzii tanečnej šou Let’s Dance. Ako však teraz odhalil jeden z účastníkov v podcaste Space, ktorý je dostupný na YouTube, celé jeho účinkovanie bol jeden veľký prepadák. Ako sa svetová hviezda správala?

Hviezdny herec Mario Cimarro sa ešte v roku 2023 objavili v tanečnej šou Let’s Dance. Práve on má k našej krajine blízko aj vďaka svojej partnerke Broni, s ktorou vychováva dcérku Brianu. Ako istotne vieš, kubánsky herec sa zasnúbil so slovenskou modelkou.

Mario je obľúbenec ľudí po celom svete, ktorí ho začali milovať najmä vďaka telenovele Skrytá vášeň. Mnoho Slovákov v televízii s napätím sledovalo dramatické životy troch bratov a troch sestier.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Cimarro (@mariocimarro)

Mario Cimarro mal vraj v Let’s Dance maniere

Seriálový Juan však mal podľa uniknutých informácií v slovenskej šou hviezde maniere. Televízia mu počas účinkovania musela prenajímať vlastné auto, apartmán či dokonca osobného asistenta. Hercovi sa vraj vôbec nepáčilo, ako sa k nemu niektorí súťažiaci či porotcovia počas účinkovania v šou správali.

Toto mohla potvrdzovať aj skutočnosť, že jeho pôvodná tanečná partnerka Vanda náhle zo šou odstúpila. Podľa oficiálnych informácií mali za všetkým byť zdravotné problémy, avšak zasvätenec tvrdí niečo iné.

„Nedal si povedať. Tak jej raz rupli nervy a vzdala to. Televízia to potom uhrala cez covid a zdravotné problémy, no keby chcela, mohla sa neskôr do šou vrátiť a súťažiť ďalej. To už Poláková nespravila, mala toho ako veľká profesionálka plné zuby,“ uviedol zdroj.

Takto to bolo?

Čosi podobné teraz povedal aj obľúbený český tanečník zo šou Matyáš Adamec. Fešák tak spravil v rozhovore, ktorý je dostupný aj na YouTube. V prehlásení o hercovi si skutočne servítku pred ústa nedával.

„Keď tam bol minulý rok Cimarro, tak to za mňa bol úplný bullsh*t,“ začal tanečník. „To bol ten, čo tam bol minulý rok z nejakej telenovely, kučeravý. Tak to za mňa bol úplný miss, to som akože vôbec nepochopil. On nevedel ani krok a nezlepšil sa vôbec za celú dobu. A ešte sa správal ako idiot,“ prekvapil Matyáš.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Cimarro (@mariocimarro)

Zdroj: YouTube/space

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News