Ruža pre nevestu

Zoznamovacia šou Ruža pre nevestu si na našom území získala obrovské množstvo fanúšikov. Ako teraz známa tvár priznala v rozhovore pre portál Diva, nová séria už je natočená. Tieto novinky asi čakal málokto.

Ruža pre nevestu sa u nás teší dvom úspešným sériám. Tú minuloročnú vyhrala najmladšia súťažiaca Petrana, no a srdce podnikateľa Radka si získala Stanka. Oba tieto dvojice sa však rozpadli. Po úspechu na Slovensku rovnaký koncept zaujal aj našich českých susedov, ktorí prichádzajú s vôbec prvou sériou šou The Bachelor.

Česká Ruža pre nevestu prinesie množstvo noviniek

Na rozdiel od Love Islandu či Survivor si teda Slovensko aj Česko vytvorilo svoje vlastné verzie. Ako je jasné, česká šou prinesie viacero noviniek. Tou najväčšou je azda to, že ju nebude moderovať muž, ale žena. Kým u nás divákov oboma sériami sprevádzal Krištof Králik, u Čechov to bude Zorka Hejdová, ktorá pôsobí aj v Love Islande.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Čo Zorka hovorí na túto ponuku? „Ja som reagovala veľmi prekvapene, pretože som sledovala Ružu, zrazu mi zavolali a bola som úplne v šoku. Z veľa dôvodov, ale ten hlavný bol, že som vedela, že vždy vo svete to moderuje muž. Že to je koncept stavaný pre muža – moderátora. Aj u nás prebiehali kamerové skúšky a vedela som, že veľa mužských kolegov bolo na kamerovkách,“ začala.

„Zavolali mi doslova za 5 minút 12 a veľmi ma to prekvapilo. Ale či som rozmýšľala dlho? Nepremýšľala. Pretože ako hovorím, sledovala som Ružu, veľmi ma ten koncept bavil a je to skvelá ponuka. Myslím, že by bola hlúposť ju odmietnuť. Takže, užila som si to,“ dodala.

Na čo ďalšie sa môžu fanúšikovia tešiť?

Ako nová moderátorka ďalej priznala, česká verzia šou už je natočená. Novú reláciu nakrúcali mesiac a pol v Grécku. Zorka sa rozhodla čosi viac prezradiť aj o nevestách.

„Myslím, že prekvapili ma všetky. Samozrejme, ten prvý dojem nejakým spôsobom funguje. Aj keď sa to snažím odbúrať, tak človek si vždy tipuje, kto sa dostane naďalej. A bolo to nakoniec všetko úplne inak. Rovnako, ako vo vašej slovenskej Ruži, tam bolo veľa drám. Povedala by som, že až takých zemetrasení emocionálnych. A myslím si, že divák sa má na čo tešiť,“ priznala Zorka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Tak čo, budeš sledovať českú verziu šou Ruža pre nevestu?

Zdroj: diva.aktuality.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News