Cynthia Tothova

Potom, čo sa Cynthia Tóthová a Separ rozišli, stalo sa to horúcou témou v našom šoubiznise. Počas ich vzťahu im mnohí držali palce. O to viac prekvapivé bolo ich odlúčenie, a to, čo sa deje po ňom. Kráska teraz v podcaste Hodina Pravdy prehovorila o tom, čo fanúšikov zaujíma najviac. 

Cynthia sa v poslednej dobe netají tým, že si prechádza ťažkým obdobím. Prvé dva týždne boli najhoršie. Po týždni som zistila nejaké informácie, ktoré mi teraz všetci hovoria. Čo on robí, s kým, ako, kedy, kde,“ povedala.

Fanúšikovia označili už dve ženy, ktoré sa mali podľa nich okolo Separa točiť hneď po rozchode. Jednou z nich je Frederika z Ruže pre nevestu, tou druhou má byť influencerka Teri Pallová.

„To mi nerobilo fakt dobre, to mi spravilo veľmi zle. A to som bola zase ďalšie dva týždne z toho hotová, že som fakt schudla. Ani nie z toho, že teraz žiarlim na to, ale skôr na to, že to je podraz, že to je hrozné,“ uviedla kráska.

„To by som nečakala, že takéto niečo by sa mohlo stať,“ uviedla s tým, že ju zasiahlo najmä to, s kým sa to mohlo stať. Dodala, že ani radšej nechce vedieť, či sa niečo také dialo ešte počas vzťahu. 

Cynthia prezradila, čo jej najviac pomohlo

Tanečnica je na tom každým dňom lepšie. Dopomohla si však špeciálnymi spôsobmi. Bola na hypnoterapii. „Asi aj to mi pomohlo,“ povedala. „Potom som bola na očiste. To robila jasnovidka alebo veštica. Neviem, ako ju mám nazvať, túto pani. Asi takto. To bolo ešte hlbšie, aj tak cez duchovno. To bolo veľmi silné,“ uviedla Cynthia Tóthová s tým, že nikdy by nepovedala, že sa zúčastní niečoho takého.

Dokonca opísala, čo jej pani, ktorá na nej vykonávala očistu, povedala. „Že som mala nejakých démonov v ženských veciach, s*xualita a takéto veci,“ priznala. „A ešte mi potom povedala niečo k tomu, ale tak … nehovorím,“ dodala. Priznala, že po očiste sa cíti ešte lepšie.

Influencerka medzi rečou spomenula aj to, ktorý muž jej stihol padnúť do oka. „Stále to nie je to, že osobne by sme sa viac bavili a podľa toho by som vedela zistiť viac, ale Adam (pozn. redakcie: Adam Sedro z 3. série šou Love Island),“ priznala Cynthia „Už som sa s ním párkrát rozprávala, on je v pohode, ale neviem zase úplne, že … „ priznala s úsmevom.

Zdroj: YouTube/

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News