Zradcovia
Televízia JOJ

Napínavý boj medzi dobrom a zlom prichádza na slovenské obrazovky v podobe novej reality šou Zradcovia. Ako sa píše v tlačovej správe, ktorú nám poskytla televízia JOJ, tento formát, ktorý si získal rekordnú sledovanosť v mnohých krajinách, je inšpirovaný hrou Mestečko Palermo zaspáva. No a tak sa môžeme tešiť na poriadnu dávku taktiky, šikovnosti a zrady.

Už v detstve to bola nekompromisná hra, ktorá sa však teraz prenesie do oveľa drsnejšej reality. Dejiskom tejto pútavej psychologickej detektívky sa stane majestátny gotický hrad Křivoklát, jeden z najvýznamnejších sídiel českých panovníkov.

Zradcovia
zdroj: Televízia JOJ

Historický objekt, ktorý v minulosti slúžil aj ako väzenie, vytvára dokonalé prostredie pre hru plnú intríg a strategického myslenia, v ktorej nemôžete veriť nikomu.

Bude to boj o život

Princíp hry je síce jednoduchý, no nie pre tých, ktorí do nej vstúpia. V centre diania stojí 24 súťažiacich, ktorí sa snažia získať čo najviac peňazí plnením denných úloh. Účastníci sú rozdelení na Verných a Zradcov, pričom ich skutočné identity poznajú len moderátor, samotní Zradcovia a diváci.

Každú noc Zradcovia tajne vylúčia jedného hráča, zatiaľ čo sa ostatní súťažiaci snažia odhaliť a vyradiť zradcu hlasovaním pri okrúhlom stole. Divák po celý čas sledujte obľúbenú zápletku – kto vyhrá? Dobro alebo zlo? Verní alebo Zradcovia?

Moderátorskej úlohy sa zhostí Vojtěch Kotek, ktorý sa predstaví v novom svetle. O projekte sa vyjadruje s nadšením:

„Tá šou je absolútne božská! Páči sa mi celý ten set-up, takže sa teším a som zvedavý, čo sa vlastne stane. Je to hra, ktorú tam tí ľudia musia hrať. Musia ju hrať dobre a musia byť bystrí, aby ju hrali dobre. Baví ma pozerať sa na bystrých ľudí, ktorí niečo hrajú, takže je to veľmi vzrušujúce.“

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Zradcovia sľubujú napínavú zábavu, kde sa stretnú dôvtip, strategické myslenie a schopnosť klamať. Diváci budú mať jedinečnú príležitosť sledovať, ako sa odvíja hra plná zvratov a prekvapení v kulisách stredovekého hradu.

Zdroj: Tlačová správa – Televízia JOJ

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News