Farma

Farma 16 má nového farmára týždňa, ktorým sa stal Matúš. Bývalý hokejista sa tak chopil moci a užíva si výsady, ktoré prinášajú nielen komfort, ale aj nové vzťahové zápletky. Kľúče od domčeka mu dali príležitosť na ďalšie zbližovanie, tentoraz s Klárou. A ako uvádza web markiza.sk, tanečnica si síce chcela zachovať odstup, no dlho jej to nevydržalo.

Matúš sa ocitol v čele diania a jeho nový status farmára týždňa mu priniesol nielen kontrolu nad statkom, ale aj kľúče od domčeka. No s touto mocou prichádzajú aj ďalšie výzvy, najmä v podobe vzťahových hier s Klárou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyo official (@voyo.sk)

Domček, kde vládne relatívny komfort, vrátane vane a veľkej manželskej postele, sa stal symbolom Matúšovho nového kráľovstva. A práve do tejto postele pozval Kláru. Po nočnej aférke s Lenkou je však energická tanečnica ostražitá. Do postele mu rozhodne nechcela skočiť len tak ľahko.

Už počas Matúšovho prvého dňa vo funkcii farmára týždňa ju lákal do svojho súkromného priestoru, no Klára si zachovala chladnú hlavu a zdvorilo ho odmietla, hoci mu dala nádej na ďalšie dni.

Farma 16 plná dotykov

Klárine odhodlanie nevydržalo dlho. Keď Matúš zaspal, sympatická kráska sa potichu vytratila z chlieva a vkĺzla do jeho postele. Dala si však pozor, aby sa nič nevymklo spod kontroly.

Matúšovi dala jasne najavo, že aj keď sa nebráni fyzickému zblíženiu, chce, aby všetko išlo postupne – najmä potom, čo Matúš len pred týždňom mal pred očami celého Slovenska svoje „dobrodružstvo“ s Lenkou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

„Nevravím, že nie som otvorená nejakému fyzickému zblíženiu, ale myslím že je na to ešte veľmi krátky čas. Zároveň, nedávno to spravil s Lenkou, takže nie je to nič príjemné,“ priznala brunetka.

„Jediné, v čom ti stopercentne neverím, je v tvojich ženách. Na to mám právo mať tam menšie pochybnosti,“ pošepkala mu Klára vo farmárskom domčeku.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News