Exfrmárka Eva Zelníková Strážnická

A je z nej dvojnásobná mamina! Známa exfarmárka sa v spoločnom príspevku na Instagrame pochválila krásnou správou. Porodila dcérku. S partnerom jej dali krásne meno. Jej krátky opis zdĺhavého pôrodu ťa však možno prekvapí.

Evu Zelníkovú Strážnickú si môžeš pamätať z 9. série šou Farma. Patrila tam k najvýraznejším súťažiacim, čo sa, samozrejme, odzrkadlilo aj na jej sociálnych sieťach. Na Instagrame ju aktuálne sleduje 135-tisíc ľudí. Práve tam sa v októbri minulého roka posťažovala, že potratila v 12. týždni tehotenstva.

O pár mesiacov neskôr však prekvapila nádhernou správou. Po smútku prišiel šťastný moment. Známa exfarmárka opäť otehotnela. V tomto prípade však bola opatrná a krásnu informáciu fanúšikom oznámila trochu neskôr.

„Život je ako na horskej dráhe … Keď sa zmieriš s tým, že asi z toho nič nebude, zhora ti pošlú vzápätí darček. 50 % už máme za sebou, ešte nás čaká druhá polovica, tak držte palce,“ napísala v máji 2024 pod originálny príspevok s rodinou na Instagrame.

Exfarmárka Eva Zelníková porodila

Práve pred pár hodinami sa na svojej sociálnej sieti pochválila, že sa už stala dvojnásobnou maminou. Zverejnila tam zábery z vane, s partnerom po boku a bábätkom v náručí. Pôrod bol naozaj veľmi zdĺhavý.

„Tak toto bol zážitok. Stále sa spamätávam a nemôžem tomu celému uveriť … Dnes ráno sa nám narodila prirodzeným pôrodom do vody Anabella Strážnická s mierami 3130 gramov a 49 cm,“ uviedla.

„Po 3 dňoch kontrakcií, kedy som už bola na psychickom dne, nevyspatá, vyčerpaná a zmierená s ďalším cisárskym rezom, prišiel tento zázrak … Keď vám to celé rozpoviem, tak snáď ani neuveríte,“ dodala. Následne poďakovala svojmu manželovi a dule, ktorá jej pomáhala pri pôrode. Nevynechala ani fanúšikov.

Ona a novorodená dcérka sú zdravé a všetko je v poriadku. Eva tiež followerom prisľúbila, že keď sa zregeneruje, všetko im vyrozpráva.

A v komentároch pod týmto príspevkom sa takmer ihneď objavili krásne slová od fanúšikov a známych tvárí nášho šoubiznisu. Novopečeným dvojnásobným rodičom gratulujú sestry Nízlové, Mirka Hriňáková, influencerka Mikela a mnoho ďalších.

K blahoželaniam sa pripájame aj my!

Zdroj: Instagram/evazelnikova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News