Dunaj - Kristína Svarinská a Marek Rozkoš

Seriálový Peter Kučera sa vracia. Web markiza.sk prezradil, kde ho znovu uvidíme. Bude to seriál Dunaj, k vašim službám? Môžeme sa tešiť?

Na konci augusta bola väčšina divákov obľúbenej dobovej ságy veľmi sklamaná. Tvorcovia totiž nechali umrieť mladého Petra Kučeru. Počas celej letnej vysielacej pauzy dúfali, že bude žiť, no napokon bol opak pravdou. Napriek tomu, že Televízia Markíza sa mala vyjadriť, že odchod Mareka Rozkoša zo seriálu je definitívny, fanúšikovia stále dúfajú, že sa do deja vráti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Samotný herec v jednom z rozhovorov priznal, že odchod pre neho nebol ľahký. O vývoji jeho postavy vedel už dávnejšie. Najviac mu však chýbajú kolegovia z pľacu.

Uvidíme ešte Petra v seriáli Dunaj, k vašim službám?

Už počas letnej vysielacej pauzy sa šírili klebety, že Marek Rozkoš má pracovať na inom projekte. To malo svedčať o tom, že sa už do seriálu Dunaj, k vašim službám nevráti. A veru, že sa tak aj stalo. Kde teraz fešného herca uvidíme?

„Herca môžete už čoskoro vidieť v najúspešnejšej broadwayskej muzikálovej komédii súčasnosti s názvom Milujem ťa, ale … , ktorá prichádza na Slovensko v réžii Jána Ďurovčíka,“ píše markiza.sk, ktorá na svojom webe zverejnila aj krátku ukážku.

„Premiéra predstavenia je naplánovaná na 26. septembra. Okrem Mareka Rozkoša môžete v muzikáli vidieť aj Máriu Schumerovú, Liv Bielovič, Petra Brajerčíka či Jána Slezáka,“ dodáva.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Livia Bielovic (Sabol) (@livbielovic_official)

Tak čo, pôjdeš sa pozrieť na toto predstavenie?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News