Farma 16

Deň po dueli bol v šou Farma rušný. Hlavným bodom programu opäť bol milostný trojuholník. Rozoberalo sa, čo sa stalo v noci, a Klára mala dokonca v Matúšovi vyvolať žiarlivosť. Vidieť to môžeš v ukážke na webe markiza.sk.

Statkom, ale aj mimo neho aktuálne rezonuje kauza, do ktorej sú zapletení Matúš, Lenka a Klára. Po prvom dueli sa bývalý hokejista a známa influencerka opili a vyspali sa spolu. Krásna tanečnica však fešnému brunetovi odpustila prirýchlo, čím si príliš nezískala sympatie divákov. Už sa k tomu vyjadrili aj kamaráti Matúša a Lenky. Tiež o tom prehovoril samotný tatér či úprimná čiernovláska.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

V šou Farma je to zase raz rušné

Po druhom dueli sa to medzi Matúšom a Lenkou opäť zvrhávalo. Bývalý hokejista sa skoro neudržal. A to rovno v prítomnosti Kláry. Ona to teda nezvládla, pobalila sa a odišla spať na terasu do kúrie. Napokon to však vyznelo tak, že v nej zrejme chcel vyvolať len žiarlivosť.

Klára mala pocit, že Lenka Matúša provokovala. Vyzliekla sa pred ním a on ju potom prikrýval spacákom. 24-ročný fešák následne prišiel za tanečnicou na terasu, kde sa ona rozhodla ísť spať.

„Matúš za ňou prišiel a zasa jej tlačil kaleráby do hlavy, ako mu na nej záleží. Klára sa mu snažila vysvetliť, ako sa cíti nepríjemne, keď takto flirtuje s Lenkou. Lenže Matúš si stále išiel svoje. Žiadnu chybu si priznať nehodlal, a dokonca v podstate obvinil Kláru. Ona o neho nejaví dostatočný záujem a je presvedčený, že vlastne nechce jeho, ale Veroniku,“ opísala markiza.sk.

Klára sa na druhý deň posťažovala Jankovi a Adamovi. Rozpovedala im celý tento príbeh. „Veronika je naozaj veľmi krásne a sympatické dievča, takže z tohto uhla pohľadu určite má prečo žiarliť, ale ja Veroniku beriem čisto ako kamarátku,“ priznala tanečnica, ktorá sa prednedávnom priznala, že sa jej páčia chlapci, aj dievčatá.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News