Mama na prenájom - doktori

Obrovské prekvapenie! Herec zo seriálu Mama na prenájom sa v tajnosti stal trojnásobným otcom. Na Instagrame ho prezradil jeho kolega z brandže. Bábätko dostalo netradičné, no krásne meno. 

O pár dní ubehnú 2 mesiace, čo Adam Bardy a jeho manželka Bibiána oznámili, že ich rodina sa čoskoro rozrastie o dvoch členov. Partnerka fešného herca, modela a bývalého vojaka totiž pod srdcom nosí dvojičky. Dve bábätká zhodou okolností čaká aj jeho seriálová láska Naďa.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mama na prenájom (@mamanaprenajom.markiza)

Zatiaľ čo sa fanúšikovia tešili z Adama Bardyho, ani len netušili, že bábätko spolu s manželkou čaká aj ďalší herec zo seriálu Mama na prenájom. Dokonca sa im podarilo utajiť celé tehotenstvo a pôrod.

Herec zo seriálu Mama na prenájom je 3-násobný otec

O obrovské prekvapenie sa postaral Peter Brajerčík s jeho manželkou, tiež herečkou Ivanou Kuxovou. Pamätať si ju môžeš zo seriálov Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade, Horúca krv, Búrlivé víno či Klamstvo, Einstein a podobne. Jej partner aktuálne pôsobí ako pediater Dominik Udvorka v Mame na prenájom.

Celebritní manželia sú okrem svojich hereckých počinov známi aj tým, že si svoje súkromie prísne strážia. Aj to, že sa Peter Brajerčík stal 3-násobným otcom, prezradil jeho kolega na Instagrame.

„Dnes v divadle veľký deň. Včera, v piatok 13., medzi nás pribudol malý človiečik – Mila, vitaj! Nájdeš otca na obrázku?“ pripísal Martin Nikodým k fotke, na ktorej je spolu s kolegami v divadle.

Fanúšikov v komentároch teda zaujímalo, kto sa stal otcom. Žeby Peťo? Ak áno, tak veľká gratulácia,“ uviedla sledovateľka. „Bingooo,“ odpovedal jej Martin Nikodým.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa MartinNikodym (@martinnikodymofficial)

Novopečeným trojnásobným rodičom blahoželáme aj my!

Zdroj: Instagram/martinnikodymofficial

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News