Love Island

Tak toto sa v histórii šou Love Island Česko & Slovensko ešte nestalo. V šoku ostali súťažiaci, ale aj diváci v komentároch na Instagrame. Neuveríš, čo sa na ostrove lásky udialo v poslednej odvysielanej časti, ktorá bola pridaná na Voyo. Vidieť to môžeš už dnes večer v televízii alebo v ukážke na sociálnych sieťach.

Štvrtá séria šou Love Island je v plnom prúde. Práve včera večer bola na platformu Voyo pridaná už desiata časť. A veru, že začala zhurta. Na konci 9. epizódy nás Tomáš prekvapil, keď Terez na rande povedal, že to na Kanárskych ostrovoch už nezvláda a chce odstúpiť. Fanúšikovia tak dúfali, že si to rozmyslí alebo ho súperi presvedčia, aby domov nešiel. Napokon sa však opak stal pravdou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Tomáš zo šou Love Island 4 naozaj odstúpil

Na začiatku desiatej časti to celé vyvrcholilo. Keď Terez a Tomáš prišli z rande, netvárili sa nadšene, čo si ich súperi všimli. Sympatický Slovák ich preto zavolal k ohnisku, aby im oznámil, čo sa stalo.

„Je to nie týždeň, čo už nespím a nemám plnohodnotný oddych. Cítim sa v tej situácii dosť zle, nakoľko Tess sa fakt snažila mi dať tú najväčšiu oporu, aká sa dala na vile. Ale ja som sa nedokázal, tak či onak, uvoľniť a z mojej strany už som cítil pri dnešnom rande, že to musí zo mňa ísť von,“ začal vysvetľovať Tomáš a všetci jeho súperi boli v šoku.

Sympatický Slovák sa teda rozhodol, že sa vzdá. Priznal, že si sám udelil úder pod pás kvôli tomu, že viac nebude môcť spoznávať Terez. To ale nie je všetko. „Takisto sa vzdávam aj šance vyhrať túto šou. Fakt ma to mrzí za vás všetkých, mrzí ma to hlavne za Tess. Máme veľa toho spoločného, ale ja musím v tejto situácii odstúpiť z Love Islandu,“ priznal a všetci sa rozplakali.

V šoku ostali aj fanúšikovia. „Ja len nechápem, prečo tam Tereza zostala,“ píše sa v jednom z komentárov. „Keď zatváral dvere, tak sa na ňu ani nepozrel,“ uviedol divák. „Stále miluje bývalú, je to očividné. A má fakt zlaté srdce,“ prekvapil názorom ďalší. Iní nešetria plačúcimi či prekvapivými smajlíkmi.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Čo na to hovoríš ty?

Zdroj: Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News