láska

Niekto je v citoch zdržanlivý viac, iný zase menej. Každý sme nejaký, a to je v poriadku. Aké by to bolo, ak by sme boli všetci rovnakí, však? Astrológia tentokrát hovorí o tých bytostiach, ktoré sa v láske nedajú zastaviť. Je tohto znamenia aj tvoj partner?

Ohnivé znamenia zverokruhu

Baran

Baran sa radí medzi ohnivé, vášnivé a odhodlané znamenie zverokruhu. Tieto osoby sú známe svojím nebojácnym prístupom k životu a rovnakú intenzitu vnášajú aj do vzťahov. Vyžívajú sa vo vzrušení a nemajú strach riskovať ani v láske. Spontánnosť a dobrodružný duch ich robí v očiach mnohých nesmierne magnetickými a neodolateľnými.

Lev

Lev je ovládaný Slnkom, ktoré je stredom našej slnečnej sústavy. Ľudia tohto znamenia sú verní svojmu nebeskému vládcovi a vyžarujú teplo i charizmu. Milujú celým svojím srdcom a hľadajú veľké gestá na vyjadrenie svojej náklonnosti. Ich sebadôvera a štedrosť z nich robia prirodzených lídrov vo vzťahoch. Najviac žiaria vtedy, keď môžu svojho partnera zasypať obdivom či pozornosťou.

Tieto 4 mužské znamenia milujú nezávislosť a len tak ľahko ich neskrotíš. O ktoré ide, sa môžeš dozvedieť TU.

ako zviesť muža
zdroj: Unsplash/Nathan McBride

Vodné znamenia zverokruhu

Škorpión

Škorpióni sú často považovaní za tajomné a magnetické bytosti s pôvabom. Práve týmito vlastnosťami k sebe priťahujú množstvo ľudí. Sú vášniví a lojálni, čo z nich robí neuveriteľne oddaných partnerov. Platí to obzvlášť vtedy, keď sa niekomu zaviažu. Prosperujú z hlbokých citových spojení a neboja sa ponoriť do lásky. Aj vďaka tomu na nich nikdy nezabudnú práve tí, ktorí majú to šťastie, že si získali ich srdce.

Ryby

Ryby sa radia medzi zasnené vodné znamenie, ktorým vládne Neptún. K láske pristupujú s nežným srdcom a bezhraničným súcitom. Sú intuitívne, empatické, a o to viac chápu potreby svojho partnera. Najčastejšie sú ochotné zájsť až do krajností, aby zabezpečili, že sa ich najbližší budú cítiť milovaní a pochopení.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy