Petra Dubayová
Instagram/pepeconfidential/letsdance.markiza

Petra Dubayová sa po klebetách o údajnom rozchode s hereckým kolegom ozvala Vladislavovi Plevčíkovi. Čo mu odkazuje? Postrehnúť to môžeš v komentári pod jeho príspevkom na Instagrame.

Hoci sa Petra Dubayová ešte v júli na verejnosti ukázala po boku priateľa Vladislava Plevčíka, s ktorým mala zdieľať aj spoločnú domácnosť, teraz už vraj netvoria pár. Pred pár týždňami sa začali šíriť špekulácie, že sa krásna brunetka dala dokopy s kolegom zo seriálu Dunaj, k vašim službám. S Jakubom Jablonským si mala vymieňať nežnosti priamo na ulici.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Dubayová (@petyadubay)

Ani Jakub, ani Petra sa zatiaľ k týmto klebetám nevyjadrili. Stále je však možné, že sú iba kamaráti. Fešný herec totiž v rozhovore na začiatku roka priznal, že je veľmi haptický človek. „Naozaj sa objímam, že s každým a keby mňa mali fotiť, to majú titulku na každý deň. Pozdravujem, a Peťku Dubayovú, keď vozím domov, dávame si aj pusu,“ uviedol.

O údajnom rozchode so seriálovou Evou už však prehovoril aj Vladislav Plevčík, s ktorým randila a pravidelne ju chodil podporovať aj do hľadiska šou Let’s Dance. „Nemám slov, asi toľko k tomu celému môžem povedať,“ povedal prednedávnom. Nie je teda jasné, ako to myslel.

Petra Dubayová údajnému ex posiela odkaz

Ako už možno vieš aj ty, v súčasnosti sa pripravuje film o legendárnom spevákovi Karolovi Duchoňovi. Hlavnou hviezdou v tejto životopisnej snímke bude práve Vladislav Plevčík, ktorého maskérky kvôli hlavnej role zmenili na nepoznanie. Svojou premenou sa pochválil na Instagrame. No a v komentári pod príspevkom sa ozvala aj Petra Dubayová.

Medzi početnými pochvalami fanúšikov a známych tvárí nášho šoubiznisu nájdeš aj komentár od seriálovej Evy. Slová však vynechala a zverejnila tam len emoji hviezdičiek. „✨“ poslala svojmu údajnému ex, čím zrejme naznačila, že je hviezda. A on jej túto správu olajkoval.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DNA Production (@dna_production_official)

Tak čo myslíš, rozišli sa napokon v dobrom?

Zdroj: Instagram/vladislavplevcik

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News