Petra Dubayová s Vladislavom Plevčíkom a Jakubom Jablonským
Instagram/petyadubay/jan_kolenik

Herečka Petra Dubayová a jej partner – kolega z brandže – Vladislav Plevčík sa mali rozísť iba prednedávnom. Ona si už vraj za neho našla náhradu a teraz randí s fešným Jakubom Jablonským. No je už aj ex seriálovej Evy zadaný? Svedčí o tom jeho najnovšia zmena imidžu, ktorou sa pochválil na Instagrame?

Iba pred pár dňami unikla informácia, že Jakub Jablonský a Petra Dubayová majú spolu randiť. Údajne ich prichytili pri intímnostiach na ulici. Ešte v júli sa pritom seriálová Eva ukázala na verejnosti s teraz už zrejme expartnerom Vladislavom Plevčíkom, ktorý je taktiež hercom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Dubayová (@petyadubay)

K tejto situácii sa už stihol vyjadriť aj on. „Nemám slov, asi toľko k tomu celému môžem povedať,“ uviedol prednedávnom.

Ani Petra Dubayová a ani Jakub Jablonský k tomu ešte verejne nevyhlásili nič. Svoje súkromie si prísne strážia. Dokonca mal byť zachytený aj herečkin nedávny rozhovor s údajným novým priateľom, ktorý potvrdzoval to, čo sa už dlhšie šepkalo.

No je už aj Petrin expartner zadaný? Veď sa predsa hovorí, že keď človek zmení imidž, chce presedlať na novú životnú etapu alebo si našiel nového partnera, ktorému sa chce páčiť.

Je už aj Vladislav Plevčík zadaný?

Herec teraz tak radikálne zmenil svoj výzor kvôli filmu, v ktorom hrá. V novej životopisnej snímke stvárni samotného legendárneho speváka Karola Duchoňa.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DNA Production (@dna_production_official)

V maskérni z neho urobili hotového dvojníka ikonického slovenského hudobníka. Sama musíš uznať, že odviedli dobrú prácu. Súhlasia s tým aj fanúšikovia v komentároch na Instagrame či známe tváre nášho šoubiznisu.

Zdroj: Instagram/vladislavplevcik

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News