Dunaj, k vašim službám

V poslednej odvysielanej epizóde siedmej série seriálu Dunaj, k vašim službám nastal veľký šok. Zavítali tam až dve nové postavy, ktoré sa objavili v dome Kučerovcov. Samotná herečka o tejto tajomnej žene povedala čosi viac v rozhovore pre web markiza.sk.

Ešte pred začiatkom vysielania siedmej série seriálu Dunaj, k vašim službám tvorcovia, aj herci sľubovali drsné pokračovanie. A veru, že to tak aj je. No už po prvej epizóde fanúšikovia dobovú ságu zahrnuli poriadnou dávkou kritiky. Mohla za to smrť Petra Kučeru. Síce sa Televízia Markíza mala vyjadriť, že je to definitívne, diváci špekulujú a dúfajú, že sa mladý Kučera do deja vráti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Šok v seriáli Dunaj, k vašim službám

V poslednej odvysielanej časti sa udiala prekvapivá vec. Všetci Kučerovci sa rozprávali doma v jedálni a naraz ich vyrušila mladá žena. „Dobrý deň. Prepáčte, ak idem nevhod. Som Júlia Dočekalová a toto je môj Petrík – Petrov syn,“ povedala blondínka a ľudí v miestnosti tým šokovala.

Ako táto postava zamieša karty v seriáli Dunaj, k vašim službám? Prehovorila o tom samotná herečka Simona Kollárová. „Práve táto informácia sa bude niesť s ňou po celý čas. Zmyslom celej postavy je určité tajomstvo, ktoré si nesie,“ uviedla v rozhovore pre markiza.sk. „Je to o tom, aby si divák utvoril sám názor, či tej postave verí alebo neverí,“ dodala.

Júlia do domu Kučerovcov priviedla aj svojho 5-ročného syna. „Ja som bola v prvom rade veľmi rada, že sa takáto postava napísala, ktorá nie je v tej dejovej linke na prvú – nazvime to takto. V skratke som hrozne vďačná za to, že scenáristi tú postavu urobili farebnú a nie len čiernobielu,“ prezradila.

Dodala, že keď zistila, o akú postavu sa jedná, neváhala ani sekundu. „Som veľmi spokojná s tým, ako túto postavu rozpísali a aký príbeh jej dali,“ dodala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News