Farma 16

Farma 16 začína byť horúca. Je už priam pravidlom, že na statku vždy vzniknú nejaké páry. No a ako môžeš vidieť na webe markiza.sk či Instagrame, vzájomné sympatie medzi sebou prejavili už aj terajší obyvatelia.

Najmladšia Ella sa evidentne zapozerala do fešáka Matúša. Ten jej však nedáva toľko pozornosti, koľko by si priala. Zatiaľ čo má krehká blondínka hlavu v smútku, on sa už stíha zbližovať s ďalšou farmárkou.

Prvé sympatie v šou Farma 16?

Nová Farma odštartovala len v pondelok, no Ella a Matúš si už počas príchodu vraj povedali, že sa budú držať pri sebe, pomáhať si a vzájomne sa podporovať v ťažkých chvíľach. Mladučkej blondínke jeho priazeň zrejme zamotala hlavu a začala cítiť niečo viac. Už počas druhého dňa mala totiž slzy na krajíčku.

Potetovaný fešák má blízko aj k tanečnici Kláre. A evidentne ani on jej nie je  ľahostajný. To sa však najmladšej obyvateľke statku vôbec nepáči. Súperke Veronike sa v slabej chvíli posťažovala, čo si s Matúšom sľúbili a on sa správa takto.

Okrem toho spomenula, že už mali s Klárou rozhovor a tá jej sľúbila, že keby sa niečo náhodou medzi ňou a Matúšom dialo, tak ona ustúpi. V Elliných očiach to však vraj tak vôbec nevyzerá.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Po slzách prišiel bozk

Napriek tomu, že blondínka plánovala byť k fešákovi nepríjemná, počas druhej noci sa Matúš, Ella a Klára spoločne vybrali pozorovať hviezdy. To však celej situácii vôbec nepomohlo. „Mali k sebe dosť blízko, tak som sa cítila tak na nič, že čo tam robím,“ okomentovala to Ella.

Dvojica si dokonca vraj začala vymieňať dotyky, čo ju ešte viac naštartovalo, a tak radšej odišla. Matúš a Klára si potom pod nočnou oblohou šepkali do uší.

„Začalo to byť romantické. Dokonca som sa obávala, ako to vyvrcholí. Ale teda bola som rada, len som si užívala prítomný okamih,“ priznala brunetka. Na konci dokonca padol aj prvý bozk, ale len na líce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farma (@farma.markiza)

Keby sa to dozvedela Ella, jej sklamanie by zrejme ešte narástlo. To, ako tento milostný trojuholník bude pokračovať, sa dozvieme už dnes večer.

Zdroj: markiza.sk, Instagram/farma.markiza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News