Influencerka Nina Skalíková s Janou Hrmovou

Nie je to tak dávno, čo sa verejnosť dozvedela o nečakanom rozchode obľúbeného páru nášho šoubiznisu. Známa Slovenka vtedy s uslzenými očami priznala, že ju podviedol partner. No a teraz v stories na Instagrame prehovorila o tom, čo všetko na sebe kvôli expartnerovi zmenila, aby sa mu vôbec páčila. 

Celebritná fotografka Nina Skalíková bola dva roky vo vzťahu s Matejom Gabrišom, ktorého môžeš poznať ako Gabryella z kapely Nerieš. Za ich rozchodom mala byť práve nevera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GabrYELL (@gabryell.neries)

Raper ju vraj podviedol počas toho, ako bola na letnej dovolenke. „Vo štvrtok som sa dozvedela, že v nedeľu si doniesol domov nejakú mladú k**vu. Fanúšičku, ktorú tam j**al na našej posteli, v našej domácnosti,“ opísala v polovici júla.

Hudobník mal všetky jej obvinenia zapierať. No dnes už vieme, že si dali definitívne zbohom. Známa Slovenka sa venuje svojej práci, plánuje si cestovateľské sny a podľa záberov na jej Instagrame pôsobí opäť spokojne.

Vynárajú sa jej spomienky

Nina Skalíková si teraz zaspomínala na to, ako kedysi vyzerala. A hoci v stories na Instagrame spomenula expartnera, nešpecifikovala, o koho presne ide.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Skalíková (@ninaskalikova)

„Včera som niečo hľadala vo fotkách a uvedomila si, ako nešťastne (zámerne nepoužívam slovo hrozne) som kedysi vyzerala. Ako lacno som sa niekedy obliekala, keď som podvedome bojovala o pozornosť a lásku môjho partnera,“ poukázala na fotografiu v krátkej sukni a tielku s hlbokým výstrihom.

„Neviem si predstaviť, že by som si ešte niekedy obliekla ten top. HROZNÉ!“ dodala. Okrem toho zverejnila svoju aktuálnejšiu fotku v oblečení, v ktorom sa cíti oveľa lepšie.

„Toto som skutočná ja zvnútra, aj zvonku. Nebojujúca o nikoho pozornosť, starajúca sa o svoje vlastné blaho a zdravie,“ priznala. Nina si po rozchode na sebe všíma veľké zmeny. Aj preto svojim fanúšičkám položila podstatnú otázku: „Všimli ste si na sebe podobné transformácie?“

Zdroj: Instagram/ninaskalikova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News