Dunaj, k vašim službám

A je to vonku! Herečka Monika Hilmerová, ktorá v seriáli Dunaj, k vašim službám hrá Vilmu, prezradila veľké tajomstvo. Stalo sa tak vo zverejnenom videu na jej Facebooku

Práve minulý týždeň sa po letnej pauze začala vysielať siedma séria seriálu Dunaj, k vašim službám. Žiaľ, už prvá časť si vyslúžila poriadnu dávku kritiky. A to najmä kvôli tomu, že tvorcovia dobovej ságy nechali zomrieť Petra Kučeru. Z toho bol prekvapený aj samotný herec Marek Rozkoš, ktorému chýbajú kolegovia z nakrúcania. Po dôvode však nepátral.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

A hoci podľa dostupných informácií Televízia Markíza vyhlásila, že smrť mladého Kučeru je definitívna, fanúšikovia špekulujú a dúfajú, že sa Peter do deja ešte vráti. Nuž, tak teda uvidíme, čo sa stane.

Herečka zo seriálu Dunaj, k vašim službám odhalila tajomstvo

V prvej a druhej časti siedmej série sa zatiaľ stalo pár prevratných vecí. Okrem smrti Petra Kučeru, zatkli Dávida a Evu s Jankom na vlakovej stanici, keď chceli utiecť do Maďarska. Malého chlapčeka však dokázala zachrániť Vilma, ktorá si ho zobrala k sebe domov a s Albertom sa teraz oňho starajú.

Práve Monika Hilmerová pred pár dňami na Facebooku prekvapila odhalením. Nechýbala jej pri tom dávka herectva a humoru. „Mám trochu čas, tak sa prechádzam po ateliéri v Dunaji a prezradím vám jedno veľké tajomstvo. Viete, kam vedú tajné schody u Kučerovcov? opýtala sa. Potom prešla k spomínaným schodom, vystúpila na ne a namierila na seba kameru.

„Sú to bordelári,“ povedala so smrteľne vážnym výrazom. A ty musíš uznať, že to zahrala bravúrne, pričom pobavila všetkých svojich fanúšikov. O tom svedčia komentáre pod týmto videom. Fanúšikovia nešetria smejúcimi sa smajlíkmi.

Zdroj: Facebook/Monika Hilmerová official

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News