žena

Pred nami je prvý septembrový týždeň, ktorý pre tri znamenia zverokruhu bude o niečo viac náročnejší. Na niekoho čakajú prekážky v oblasti práce, na iného zas v citovej oblasti. Kto môže očakávať hádky vo vzťahu a koho zradia kolegovia alebo priatelia?

Znamenia, ktoré čaká náročný týždeň

Baran

Horoskop hovorí, že tento týždeň bude pre teba, žiaľ, trochu stresujúci. Priprav sa na skúšky v láske, a to predovšetkým vo štvrtok a v piatok. Počas týchto dní ti zasvieti aj „nervóznejší“ Mesiac.

Od štvrtka sa k týmto planétam pridá aj Mars, ktorý ťa ešte viac znervózni a unaví. V oblasti citov ťa čakajú dni veľkých turbulencií. Nezabúdaj, že každá búrka časom prehrmí a nebude tomu inak ani v tomto prípade.

Tieto 4 ženské znamenia sú spomedzi všetkých tie najprísnejšie. S ktorými by si sa nemala zahrávať, sa dozvieš TU

Býk

Počas prvého septembrového týždňa vstúpi planéta Mars do „priateľského“ znamenia Raka a je pripravená dodať ti pozitívnu energiu. O to viac ju budeš potrebovať, pretože Merkúr v nepriaznivej polohe ti môže priniesť prekážky či neočakávané udalosti v pracovnej oblasti.

Ako nájsť sebavedomie
zdroj: Unsplash/Allef Vinicius

Nebude najjednoduchšie zachovať si chladnú hlavu a trpezlivosť. Počas víkendu sa budeš musieť vysporiadať aj s opozíciou Mesiaca, ktorý sa postará o hádky s partnerom alebo blízkou rodinou.

Kozorožec

Ty sa počas nastávajúceho týždňa musíš pripraviť na opozíciu planéty Mars. Tento nepriaznivý tranzit ťa v najbližšom období bude výrazne stresovať. V láske môžu byť nepríjemné rozhovory s partnerom na dennom poriadku.

Oči na stopkách by si mala mať aj v profesionálnej oblasti. Niektorí kolegovia by ťa nemuseli podržať vo chvíli, kedy to budeš najviac potrebovať. Dávaj si pozor aj na niektorých priateľov, ktorí nemusia byť voči tebe úprimní.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy