Dunaj

Dunaj, k vašim službám sa po letnej pauze vrátil na televízne obrazovky. Diváci sa nemohli dočkať a s napätím sledovali, či dostanú odpovede na nezodpovedané otázky. Prvá časť novej série bola plná drámy, avšak fanúšikov skôr sklamala, než potešila. V komentároch na Instagrame televízie Markíza odvysielanú časť ostro kritizujú. K situácii sa na svojom profile vyjadril už aj obľúbený herec. 

Na konci 6. série došlo k emotívnej a zároveň veľmi tragickej udalosti. Klára priviedla na svet syna, ktorého ešte jej milovaný manžel Peter stihol na chvíľu podržať v náručí. Avšak vzápätí padol na zem.

Diváci viac ako dva mesiace netrpezlivo čakali, či hlavný hrdina zomrie, alebo sa stane zázrak a postava herca Mareka Rozkoša bude pokračovať v príbehu. Bohužiaľ, zázrak sa nekonal a Peter naozaj zomrel.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Dunaj schytal veľkú kritiku

Diváci po včerajšku penia a nahlas vyjadrujú nespokojnosť s pokračovaním príbehu. „Toto ste pokazili na plnej čiare,“ píšu ľudia. „Už to ďalej ani nebudem pozerať,“ odkázal ďalší.

Fanúšikovia sa však sťažujú aj na niečo iné. „Toto ste pokazili na celej čiare. Tak Kláru prejde vlak a o pár dní sa vydáva za Petra a užíva si ‚svadobnú noc‘ a teraz Peter takto zomrie. Ani ma to nebaví už pozerať. A o dobových nepresnostiach už ani nehovorím,“ vypichla diváčka.

Hoci Petrova smrť otvára pre tvorcov seriálu niekoľko nových možností, ktoré môžu ešte pekne zamútiť s osudom postavy Kláry, fanúšikovia sa vyjadrili celkom jasne. Majú pocit, že Dunaj je po šiestich úspešných sériách celkom pokazený.

Rozkoš sa so seriálom rozlúčil aj na svojom Instagrame, kde zverejnil záber s kolegyňou Kristínou Svarinskou. „Zažil som s Klárou veľa, ale ďakujem hlavne za teba,“ napísal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marek Rozkoš (@marek_rozkos)

Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial/marek_rozkos

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News