Bekim a Laura

Len nedávno sme sa dozvedeli šokujúcu informáciu o rozchode známeho manželského páru. Bekim a Laura sa aktuálne snažia byť čo najlepšími rodičmi. Ako teraz ukázala Laura na Instagrame, ich dcérka je naozaj šikovné dievčatko. Pozri, akú radosť im urobila.

Bekim Aziri je obľúbený slovenský komik, ktorý je od šestnástich rokov pripútaný na vozíček. So svojím osudom sa však rozhodol statočne bojovať a podarilo sa mu presadiť. Darí sa mu na sociálnych sieťach a vďaka svojmu hendikepu vybudoval aj fitnescentrum pre ľudí s podobným osudom.

Bekim a Laura už viac netvoria pár

Komikovi sa darilo aj v osobnom živote, ešte v roku 2021 si za manželku vzal svoju priateľku Lauru. Z dvojice sa minulý rok stali rodičia a dcérke spoločne vybrali netradičné meno Elia.

Napísal som jej na Facebooku. Vyskočila mi fotka, páčila sa mi, ale dlho otáľala, a to ma bavilo. Nešla so mnou hneď von a páčilo sa mi, ako sa správa, ale musel som ju dobýjať,“ prezradil o zoznámení s manželkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Aziri (@_lauraaziri_)

Mnohých fanúšikov bezpochyby šokovalo, keď práve títo manželia len pred časom oznámili rozchod. Ako samotný Bekim priznal, za nezhodami s Laurou nestála žiadna tretia osoba, avšak s manželkou sa časom odcudzili.

Laura a dcérka Elia majú úsmev na tvári

Sám komik vtedy povedal, že obaja sa budú snažiť byť čo najlepšími rodičmi pre svoju malú dcérku, ktorú sa snažia spoločne chrániť. To sa im, zdá sa, skutočne darí a práve Elia teraz urobila mamičke nesmiernu radosť.

Laura totižto na svojom Instagrame zdieľala radostnú správu z osobného života. Na sociálnej sieti ukázala malú dcérku, ktorej nechýbal na tvári úsmev. My už chodiiiiime!! Aj bublinka je z toho patrične nadšená,“ napísala k videu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Aziri (@_lauraaziri_)

Zdroj: Instagram/_lauraaziri_

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News