Kristína Tormová s rodinou

Kristína Tormová je žena s veľkým srdcom. Herečka vychováva tri vlastné deti. S expartnerom Jurajom Hajdinom má dvojičky Matildu a Elu, a s manželom Petrom, za ktorého sa vydala v roku 2018, sa tešia zo syna Alanka. Nedávno sa však na Instagrame zverila so šokujúcim priznaním. Pred dvomi rokmi k nim do domácnosti pribudli ešte dve dievčatá. Sú to jej ďalšie deti, o ktorých však nikto nevedel.

Kristína Tormová patrí medzi osobnosti, ktoré s verejnosťou autenticky zdieľajú svoj život. Nikdy nemala problém otvorene hovoriť o svojom súkromí, a to o témach, ako je pôrod či problémy v materstve.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

Neskôr napísala aj vlastnú knihu o svojom živote, ktorá sa stala predlohou k seriálu Som Mama. To, s čím vyšla najavo teraz, však nikto nečakal. Brunetka totiž priznala, že vychováva ďalšie dve dcéry.

„Zázraky, láska, prijatie … Ešte nedávno by mi nenapadlo, že naša rodina sa bude rozrastať. No pred dva a pol rokmi k nám prišli Saša a Lana,“ začala herečka v úvode.

Kristína Tormová je päťnásobná mama

Dievčatá, ktoré pribudli do jej života, nepochádzajú zo Slovenska. „Poslali ich rodičia do sveta … lebo začala vojna. Chceli pre ne lepšiu budúcnosť. Stali sa z nich naše ukrajinské dcéry. Tak ich voláme..nevybrali sme si ich, netušili sme, kto nám príde, bolo to rande naslepo..prišli tieto dve a odvtedy sme rodina,“ ozrejmila úprimne.

Kristína už berie tieto dve Ukrajinky za svoje. „Bývajú u nás stále (v našom dome o poschodie vyššie), už vedia perfektne po slovensky (i keď naše anglické debaty mi chýbajú, dosť mi to prospievalo). Máme sa. Ľúbime sa,“ vysvetlila.

Jej biologické deti ich rovnako bez problémov prijali do rodiny. „A tento rok sme boli takto spolu pri mori. Sršala zo mňa hrdosť, pocit šťastia..mať o dve “malé” ženy (ony sú už dospeláčky samozrejme) v rodine naviac je veľmi veľmi dojímavé. Obzvlášť keď sú také ako tieto dve..asi sme mali šťastie,“ dodala.

„Cítime za ne zodpovednosť, cítime k nim skutočnú lásku a sme vďační. A byť spolu pri mori bol fakt zázrak. To mi ani nenapadlo, že sa také udeje, keď k nám do života prišli tieto dve sestry…že budeme rodina, že budeme my, že spolu ostaneme,“ ukončila v závere Tormová, z ktorej dobrosrdečnosti by si mohli brať mnohí príklad.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News