Krištof Králik

Slovenský moderátor Krištof Králik patrí k miláčikom mnohých žien. Práve on má však po nedávnom rozvode opäť byť zamilovaný. Sociálnymi sieťami sa teraz začali šíriť zábery s jeho údajnou novou láskou. Pred fotografom portálu Refresher dokonca kráske venoval aj letmý bozk. Tieto zábery sa objavili na Instagrame.

Krištof Králik sa preslávil ešte ako herec v obľúbenom seriáli Pán profesor, kde si zahral drsného Charlieho. Moderoval však aj dve série šou Ruža pre nevestu.

Fešný mladík si prirodzene vybudoval početné publikum aj na Instagrame, kde ho sleduje viac ako 80-tisíc fanúšikov. Práve na tejto sociálnej sieti sa len nedávno začali objavovať zábery s akousi záhadnou ženou. Na dovolenke v Španielsku mal podľa dostupných informácií byť so známou Češkou Veronikou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Krištof Králik a Veronika neunikli pozorným fotografom

Ako sa teraz ukázalo, záhadnou babou asi naozaj bola práve Veronika, v spoločnosti ktorej sa teraz Krištof vybral aj na media párty Televízie Markíza. Tam sa samozrejme ukázali aj pred fotografmi.

Pre portál Refresher zapózovali v objatí a Krištof venoval čiernovláske aj bozk do vlasov. Z označenia je jasné, že ide skutočne o Veroniku, ktorá je moderátorka rapovej talentovej šou s názvom The Mag Wrap.

Aj keď nateraz zostáva otázkou, či táto dvojica skutočne tvorí pár alebo sú len dobrí kamaráti, prekvapovať to môže mnohých fanúšikov. Krištof sa totižto len nedávno rozviedol s manželkou Petrou. Ako sa však zdá, nemajú na seba ťažké srdce a len prednedávnom sa spoločne opäť ukázali.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Tak čo, myslíš, že sa Krištof už po rozvode stihol zamilovať?

Zdroj: Instagram/refreshersk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News