Meghan Markle a Harry

Manželia Meghan Markle a princ Harry okolo seba neustále robia rozruch. A to už od začiatku ich vzťahu. Po problémoch s kráľovskou rodinou, ktoré stále neutíchajú, vyplávali na povrch aj problémy so zamestnancami. Potom, čo náčelník Josh Kettler, ktorý pre pár pracoval a zo svojej funkcie odišiel len po troch mesiacoch, OK Magazine tvrdí, že tak urobil práve kvôli bývalej herečke. 

V nepríjemnom svetle bola Meghan Markle vyobrazená už v roku 2021. Vtedy bulvár poukazoval na to, že mala šikanovať zamestnancov. Ona však tieto obvinenia rázne poprela. Hovorca prominentných manželov vtedy herečku obhajoval tým, že ide len o vypočítavú kampaň, ktorej cieľom je krásku očierniť. Vraj to boli zavádzajúce dezinformácie.

Ako sa však zdá podľa najnovších informácií z ich okolia, možno na tom bolo niečo pravdivé. „Toto je Meghan … Je neznesiteľná. Zhovára sa s ľuďmi a tvári sa blahosklonne,“ povedal zdroj o herečke, ktorá svojím zvláštnym správaním mala pobúriť aj členov kráľovskej rodiny.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Aká je Meghan Markle v súkromí?

Jej povýšené správanie sa malo prejavovať hneď od začiatku, keď sa stala súčasťou kráľovskej rodiny. Keď v roku 2018 Meghan a Harry chystali svadbu, tesne predtým sa vraj stretli s kameramanom, aby prediskutovali ich špeciálny deň. Podľa jeho slov ostal z krásnej tmavovlásky v šoku.

„Bolo neuveriteľne vzrušujúce, keď ma požiadali o to, aby som sa podieľal na ich svadbe. Musel som ísť do Kensingtonského paláca, pripravil som si nejaké podklady. A vtom vošla Meghan, pozrela sa na to, čo som pripravil a povedala len: Nie. Otočila sa na päte a vyšla von. Bolo to hrozné,“ povedal.

Nespokojní zamestnanci stále pribúdajú

Podľa zdrojov v ich tíme dalo výpoveď už 18 ľudí. „Niekedy môže byť príchod nového personálu osviežujúci a priniesť nový vietor. Ale toto je až nezvyčajne vysoký počet odchodov a naznačuje, že niečo nie je v poriadku,“ ozrejmil zdroj.

Samantha Cohen, ktorá pre manželov pracovala ako súkromná sekretárka, prirovnala prácu so Suss*xovcami k práci s tínedžermi.

„Ja som mala zostať pracovať len šesť mesiacov, nakoniec som zostala 18. Nemohli sme za mňa nájsť náhradu, a keď sa to podarilo, zobrali sme ich (pozn. redakcie: uchádzačov) na turné do Afriky, aby videli, čo bude práca obsahovať. Nakoniec však s prácou skončili – ešte počas cesty v Afrike,“ povedala.

Zdroj: Ok Magazine

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News