Raper Separ

Raper Separ počas dovolenky na gréckom ostrove Mykonos skončil v nemocnici. Čo sa stalo? Kvôli jednej žene mu však vybuchol direct. V stories na Instagrame sa k tomu musel vyjadriť. 

Prečo mu vybuchol direct?

Obľúbený slovenský raper Separ si práve s kamarátmi užíva dovolenku na Mykonose. Do stories však pridal fotku ženy, ktorá mu masíruje nohu. Potom mu ale vybuchol direct. Fanúšikov totiž zaujímalo, či si po rozchode s influencerkou Cynthiou už našiel novú priateľku. Hudobník sa k tomu teda musel vyjadriť.

„Neviem, prečo to vôbec vysvetľujem, ale tá pani, ktorá mi na predošlých storkách masíruje nohu, naozaj nie je moja nová frajerka. Je to masérka v beach clube. Čo vám j**e? Normálne mi vybuchol direct,“ povzdychol si a chytil sa za hlavu. „Fakt si myslíte, že by som si novú frajerku zavesil na internet ako prvú fotku tak, že mi masíruje nohy? Vážne?“ dodal.

Raper Separ kvôli alergii skončil v nemocnici

O pár hodín neskôr v stories zverejnil fotku z nemocnice, pričom mu z ruky trčí infúzia. Čo sa stalo? Nikdy nejedz med, keď z neho môžeš zdochnúť … Strašný hardcore som práve zažil … “ uviedol známy Slovák.

Potom ho natočil kamarát, ako leží na lôžku a starajú sa o neho zdravotníci. Separ však aj v takejto situácii nestrácal humor a do kamery ukázal palec nahor. „Buď ja s Osťom alebo Osťo so mnou, proste nemocniční bratři,“ pripísal k videu a pridal hashtagy #medik a #nebolelo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa SEPAR (@separ__dms)

Zdroj: Instagram/separ__dms

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News