Lovestream - Macklemore

V uplynulých dňoch celé Slovensko žilo festivalom Lovestream, na ktorom vystúpilo množstvo zahraničných hviezd. Medzi nimi bol aj americký raper Macklemore, ktorého nezastavil dážď, ani blesky. Z jeho výkonu fanúšikovia šaleli a jedna si s ním dokonca zaspievala na pódiu. To sa jej však nakoniec úplne nevyplatilo. Ako informuje Polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku, hneď potom ju zatkli.

Mal to byť zážitok na celý život. Fanúšička, ktorá si zaspievala na festivale Lovestream s raperom menom Macklemore, skončila v rukách mužov zákona.

Osudným sa jej stal práve spev. Na bezpečnosť a hladký priebeh celého festivalu dohliadali policajti viacerých útvarov Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. To, že pod drobnohľadom mali skutočne každú situáciu, svedčí aj to, ako dopadla mladá Slovenka.

V sobotu večer, teda druhý deň festivalu Lovestream, si Macklemore počas vystúpenia náhodne vybral ženu, ktorá za ním prišla na pódium a zaspievala si pred celým davom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Z pódia do väzby

„Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana, ktorý zároveň sleduje aj stránku pátrania po osobách MV SR. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na vyššie uvedenej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu,“ informujú policajti v príspevku.

Muži zákona nechceli pokaziť skvelú šou, a tak na mieste počkali, kým žena dospieva. 24-ročnú Bratislavčanku – na ktorú bol príslušným súdom vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu, ktorému sa mladá žena vyhýbala – potom zadržali. Ženu priamo spod pódia eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody.

Verejnosť je z tejto kurióznej situácie pobavená. „Náhodou, tu vidno, že polícia je slušne vychovaná a počkali, kým dáma dospieva. Tomu sa povie policajná ochrana. Po koncerte si ju prevzali a dali ju tam, kam patrí – na bezpečné miesto,“ vyskytlo sa medzi komentármi.

Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News