Festival Lovestream
Instagram/startitup_sk, Odzadu.sk

Neuveriteľné, čo včera na Lovestream festivale predviedol Macklemore. Taká šou na Slovensku ešte azda nebola. Nezastavil ho ani dážď a fanúšikovia šaleli.

Včerajší Lovestream, žiaľ, poznačilo zopár nepríjemných okolností. Simona First sa aj v stories na Instagrame ospravedlnila, že nevystúpi kvôli zdravotným problémom.

Macklemore na Lovestreame predviedol brutálnu šou

Pred vystúpením amerického rapera sa dokonca na bratislavské Vajnory valila búrka. Usporiadatelia Lovestream festivalu tak prerušili program, aby sa nezopakoval scenár z Pohody.

Macklemora však neodradil ani dážď a keď sa situácia trochu zlepšila, vystúpil na hlavnom pódiu. Fanúšikom poďakoval, že počkali, kvôli nim zo seba dá maximum a pôjde na 120 %. A tak sa aj stalo.

Hoci 41-ročného hudobníka zmáčali kvapky dažďa a na pódiu sa tvorili mláky, jemu to nevadilo. No neodradilo to ani jeho fanúšikov, ktorí pod main stage-om stáli oblečení v pršiplášťoch. Iní prišli bez akejkoľvek ochrany a premočilo sa ich oblečenie. Každý si však určite povedal, že to stálo za to.

Macklemore zaspieval svoje svetoznáme hity a mnohým fanúšikom splnil sen. Volal ich na pódium a s jednou z nich si aj zaspieval. Energia z neho doslova sršala. Skákal, tancoval a predvádzal svoje hudobné umenie. V jednom momente si dokonca obliekol dres so slovenským národným znakom a spieval v dave ľudí.

A aj keď si jeho koncert zmeškala, už len vo videách, ktoré sú zverejnené na sociálnych sieťach, môžeš vidieť, akú úžasnú atmosféru na festivale vytvoril a aká to bola brutálna šou. Macklemore roztancoval obrovský dav ľudí a mnohí možno ľutujú, že tento rok Lovestream vynechali.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa STARTITUP (@startitup_sk)

Žiaľ, DJ-ské duo Dimitri Vegas & Like Mike včera na hlavnom pódiu nevystúpili. Na Instagrame festivalu Lovestream však nájdeš oznam, že svoje umenie predvedú dnes pred koncertom legendárneho Tiësta. „Pripravte sa na veľkolepú šou. Sobotné jednodňové lístky platia aj v nedeľu. Užite si skvelú zábavu. Váš Lovestream festival,“ píše sa na sociálnej sieti.

Tak čo, tešíš sa? 

Zdroj: Instagram/simonacomedy, Instagram/lovestreamfestival

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News