Na Lovestreame to odpálila Rita Ora
Instagram/monnush/lovestreamfestival

Tretí ročník Lovestrem festivalu je v plnom prúde. Svoju veľkolepú šou včera večer odpálili svetoznáme hviezdy Rita Ora a 50 Cent. Na ich koncertoch sa zabávali aj naše celebrity, vrátane Martiny Zábranskej, Lely Vémola, Twiinsiek, speváčky Ronie, Terezy Bizíkovej, Zuzky Plačkovej a množstva ďalších. Pochválili sa tým na svojich instagramových profiloch. 

Práve včera sa na bratislavskom letisku Vajnory začal 3. ročník festivalu Lovestream. Dnes sa môžeš tešiť na stretnutie s hviezdami Oktagonu či šou komičky Simona First. Na main stage-i vystúpia aj svetoví hudobníci Macklemore a Dimitri Vegas & Like Mike. Hlavnými hviezdami včerajšieho večera boli Rita Ora a 50 Cent. Pod pódiom si ich koncerty užilo neuveriteľné množstvo fanúšikov a nechýbali ani známe tváre slovenského šoubiznisu.

Rita Ora a 50 Cent pobláznili aj naše celebrity

Maca Zábranská na Lovestream prišla sčasti pracovne. Nájdeš ju tam totiž v media zóne, kde zastupuje Fun rádio. Večer si však odbehla aj na koncerty hlavných „headlinerov“. Bola upravená a oblečená štýlovo a úplne prirodzene. Obliekla si biele kraťasy a zelenú košeľu. Večer si na hlavu dala aj čelenku so svetielkami. Vidieť to môžeš v jej stories po kliknutí SEM.

Koncerty si užila aj Lela Vémola, ktorá sa s kamarátmi nechala vyfotiť pod pódiom a záber potom zverejnila na Instagrame. Obliekla sa extravagantnejšie a do čiernej farby. Nechýbal jej hlboký výstrih, kde vynikol jej bujný dekolt či kovbojský klobúk na hlave. Tematicky sa na festival aj nalíčila. Nevynechala ligotajúce sa kamienky.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Na Lovestream festivale sa zabávali aj sestry Nízlové. Veronika dokonca včera prezradila úžasnú správu, keď fanúšikom naznačila, že sa zrejme osobne stretne so speváčkou Ritou Orou. Každopádne, baby na sebe mali obtiahnuté šaty. Jedna tigrované, druhá trendy rifľové. Koncerty hlavných hviezd večera si podľa stories na Instagrame zaručene veľmi užili.

Nechýbala tam ani speváčka Ronie, ktorá na festival prišla v rifľových krátkych nohaviciach, obliekla si čiernu podprsenku a na to si dala sieťkované šaty. Na hlave jej nechýbal slamený klobúk a doplnila to slnečnými okuliarmi. Jej outfit môžeš vidieť v stories po kliknutí SEM.

Na Lovestream festival prišla aj modelka Tereza Bizíková. Ona zatiaľ svoj outfit na Instagrame fanúšikom neukázala, no podľa stories je vidno, že si koncert 50 Centa náramne užila. Jej make-up však bol dokonalý, čo povieš?

Pod hlavným pódiom sa zabávala aj Zuzka Plačková. Jej outfit bol už tradične jedinečný a dokonale zladený. Na hlave mala biely klobúk s kamienkami. Obliekla si podprsenku, sukňu a obula si kozačky rovnakej farby. No a ako môžeš vidieť v jej stories, na koncerte speváčky menom Rita Ora to naozaj roztočila. „Nikto si neužil jej koncert, jak ja,“ pripísala k videu v ktorom tancuje.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova)

A ako si si koncerty užila ty? Pochváľ sa nám v komentári.

Zdroj: Instagram/macazabranska, Instagram/lela_ceterova_official, Instagram/veronikatwiins, Instagram/ronieofficial, Instagram/bizikova_tereza, Instagram/queen.plackova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News