Festival Lovestream
Odzadu.sk

Lovestream festival otvoril svoje brány a areál sa postupne zapĺňa. Dnes večer sa možno splní sen aj tebe, keď na pódiu uvidíš predvádzať hudobné umenie svetoznámu speváčku Ritu Oru či rapera 50 Centa. No to nie je všetko. 

Práve dnes sa začal tretí ročník úspešného slovenského festivalu Lovestream. Rita Ora už je na Slovensku a o pár hodín vystúpi pred fanúšikmi. Osobne sa s ňou zrejme stretne aj Twiinska Veronika Nízlová. Vystúpenia svetoznámych a domácich hudobníkov ale nie sú všetko, čo ťa počas nadchádzajúcich 3 dní v bratislavských Vajnoroch čaká.

Bude to mix hudby, zábavy, adrenalínu, relaxu a skvelého jedla. Na festivale Lovestream nepochybne získaš kopec jedinečných zážitkov. Preto si ho nemôžeš nechať ujsť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Na festivale Lovestream ťa očaria outfity fanúšikov

Okrem dovoleniek sa na leto tešíme aj kvôli atmosfére na rôznych festivaloch. A práve Lovestream je jeden z najúspešnejších na Slovensku. V jeho areáli sa dokonca nachádza aj beauty či fashion zóna, kde sa môžeš „nahodiť“.

Svoje outfity a líčenie si dokonale premysleli a zladili aj fanúšičky, ktoré sa už zabávajú na letisku vo Vajnoroch. Opýtali sme sa ich, čo si obliekli a veru, že ukázali svoj štýl či fantáziu. Mnohé však nie sú na festivale prvýkrát, preto múdro zvolili pohodlnú obuv a oblečenie. Všetko, samozrejme, podľa najnovších módnych trendov.

Zabudnúť netreba na výrazné pestrofarebné líčenie, kamienky a trblietky na tvári. Pretože práve o tom sú festivaly. Fantázii sa predsa medze nekladú.

Tak čo, ktorý outfit sa ti páči najviac? 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News