Influencerka Cynthia po rozchode

Pred pár dňami sa verejnosť prostredníctvom Instagramu dozvedela o šokujúcom rozchode jedného z najkrajších párov šoubiznisu. Influencerka Cynthia a raper Separ si dali po troch rokoch navždy zbohom. Aj keď sa vraj rozišli v dobrom, krásna tanečníčka neskrýva bolesť, ktorú prežíva. V poslednom videu sa ukázala v stave, ktorý mnohým fanúšikom láme srdce.

Nie každá láska trvá večne a výnimkou nie ani to, čo medzi sebou mali Cynthia so Separom. Kráska predvčerom verejne priznala rozchod, ktorý zaskočil celé Slovensko.

„Po dlhom premýšľaní sme sa so Sepim rozhodli ísť každý svojou cestou,“ uviedla. Rozchádzame sa v dobrom, stále si vážime jeden druhého a zostávame v kontakte. Viem, že nás ako pár mnohí z vás mali radi a podporovali ste nás … Chcem vám všetkým za to úprimne poďakovať. No život ide ďalej a verím, že nás čaká ešte veľa pekného, aj keď už každý na svojej vlastnej ceste,“ napísala úprimne.

Plavovláska sama podotkla, že napriek tomu, že sa nerozlúčili s hnevom, momentálne prežíva emócie, aké ešte nezažila. Svoju bolesť neskrýva a keďže sa denne ukazuje na Instagrame, ani by to nešlo.

Influencerka Cynthia ukázala pravú tvár

Tóthová ďalej pokračuje vo svojom živote. Stretáva sa s blízkymi priateľmi, rodinou a fanúšikov zásobuje novými postami na sociálnej sieti. V tom poslednom ukázala práve premenu, ako vyzerá pred a po tom, ako si nanesie make-up.

Tentoraz ju líčila špičková artistka, a tak je pochopiteľné, že zmena bola veľká. Fanúšikovia si však viac než jej peknú tvár, vo videu všimli niečo iné. „Tie oči vyplakané,“ napísala jedna z nich.

„Si krásna, ale ten smútok neprekryješ. Prajem ti nech to prejde čím skôr,“ okomentovala to ďalšia. Medzi fanúšičkami má Cynthia obrovskú podporu.

„Ja nevidím uplakané oči, ale silnú ženu, ktorá sa rozhodla ísť ďalej. Všetky sme si tým prešli. Väčšinou po čase v zistení, že sa nám nič lepšie nemohlo stať, hlavu hore Cynthia,“ povzbudzujú ju dievčatá, ktoré si už niečím podobným prešli, rovnako ako možno práve aj ty.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News