Love Island

Exotická kráska zo šou Love Island priznala, že je zadaná! Aj keď sa jej v šou nepodarilo nájsť svoju spriaznenú dušu, teraz spokojne na TikToku hovorí, že keby sa na ostrov lásky neprihlásila, svojho vyvoleného by nikdy nestretla. 

Kráska zo šou Love Island s exotickými koreňmi, Mariam Camara, sa do centra pozornosti dostala minulý rok. Spolu s ďalšími atraktívnymi mladými ľuďmi súťažila v útočisku lásky na exotickom ostrove.

Tmavovláska však patrila medzi tých, ktorí zo šou odišli bez partnera. „Ako mnohí viete, minulý rok som bola v Love Islande. Nebola som si úplne istá, či tam chcem ísť, alebo nie. Hovorila som, že tam pôjdem zo srandy. Nakoniec som do toho šla. Hovorila som si, že čo má prísť, to bude,“ zaspomínala Mariam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIAM CAMARA (@himariambae)

Táto skúsenosť jej však v tom čase veľa šťastia nepriniesla. „Keď som vyšla vonku, bola som v takej fáze, že som si hovorila, čo teraz? Vo vnútri som bola taká zlomená. Potom som sa dala do tajného vzťahu, lebo som nechcela, aby to bolo verejné. Ako rýchlo to začalo, tak to aj skončilo,“ prezradila.

Všetko sa deje kvôli niečomu

Na ostrove lásky si síce s každým nesadla, napríklad s kontroverznou Ráchel rozhodne kamošky neboli. No našla si tam aj dobré priateľstvá. Najviac si rozumie s Natálie, ktorú mnohí začali prezývať „Stifflerova mama“. Práve s ňou sa Mariam v jeden večer vybrala do baru, čo dnes považuje za jeden z najdôležitejších momentov, ktoré sa jej v živote odohrali.

Čo sa dialo ďalej?

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News