žena

Pred nami je druhá augustová sobota, ktorá vyzerá pomerne sľubne. Horoskop odporúča venovať ju tým veciam, ktoré nás robia šťastnými. Niekto by sa mal zamerať viac na svoju rodinu, iný zas na partnera alebo prácu. Čo prajú hviezdy v tento deň práve tebe?

Horoskop na dnes

Baran

Pokiaľ máš na tento deň stanovené plány, nemala by si sa viazať len na ne. Horoskop hovorí, že bude rozumné prijať aj tie úlohy, ktoré k tebe prídu spontánne. Ak ti ublížila nejaká osoba, dávaj si pozor na to, aby sa nestala centrom tvojich myšlienok. Môže ťa to zbytočne rozptyľovať. V prípade, že dostaneš nejaké pozvanie do spoločnosti alebo na rande, určite ho neodmietaj.

Býk

Máš veľmi dobré podnikateľské schopnosti, ktoré by sa mohli stať hlavným nástrojom produktívneho rastu. Akékoľvek úlohy prijímaj s dôverou a bez strachu, pretože práve to ti umožní položiť pevné základy pre tvoju budúcnosť. Nezabúdaj však myslieť viac aj na svoju fyzickú kondíciu. Zelená svieti pohybu a športu.

Na čo si dať najväčší pozor v auguste podľa znamenia, sa môžeš dozvedieť v tomto našom článku.

Znamenia, ktoré budú v júli úspešné
zdroj: Unsplash/mahdi_chf

Blíženci

Dnešná augustová sobota ti prináša veľa radosti. Užívaj si ju hlavne so svojimi najbližšími a tými, ktorých miluješ. Vaše vzťahy to môže ešte viac upevniť. Aj v láske sa ukazuje veľká vynaliezavosť a spontánne vyjadrovanie pocitov. Núdza nie je ani o vynikajúcu energiu. Zameraj sa na tú oblasť, ktorá je tvojmu srdcu najbližšia. Môže ísť pokojne aj o prácu.

Rak

Dnes sa budeš cítiť ako fyzicky, tak aj mentálne veľmi dobre. To ti umožní načúvať hlasu svojho srdca, bez akejkoľvek nedôvery či odporu. Užívaj si všetky radosti, ktoré k tebe prichádzajú. Ťažiť môžeš najviac zo svojho vnútorného pokoja. Ak je tvojmu srdcu blízka akákoľvek stránka života, venuj sa jej naplno. Vo vzduchu totižto cítiť poriadnu dávku nadhľadu.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop