Lovestream festival

Tretí ročník multižánrového festivalu Lovestream je už za rohom. Prvé dva boli skutočne veľmi úspešné. Na Slovensku prvýkrát predviedli svoju šou zvučné mená, ako napríklad Dua Lipa, Martin Garrix, Hardwell či Imagine Dragons. Čo a kto ťa však bude na starom letisku v bratislavských Vajnoroch čakať tento rok? Dozvieš sa to na webe lovestream.sk, ale aj v nasledujúcich riadkoch.

Kedy a na koho sa môžeš tešiť?

Ako sme sa už mali možnosť dozvedieť, na ploche viac ako 10 futbalových ihrísk sa počas troch dní na dvoch pódiách predstavia rôzni svetoví, ale aj domáci interpreti. Festival Lovestream sa bude konať od 16. do 18. augusta, čo je už o pár dní.

V piatok sa môžeš tešiť na Calina & Viktora Sheena, Ritu Oru, 50 Centa alebo DJ-ov Monks či C:rcle a mnoho ďalších. Na druhý deň sa na hlavnom pódiu predstaví napríklad aj Macklemore a Dimitri Vegas & Like Mike.

V sobotu sa môžeš tešiť na v poslednej dobe veľmi známu kapelu The Kolors, Toma Walkera, Tiësta či Innu. Túto speváčku si určite pamätáš aj zo svojich detských čias. Na Lovestreame sa teda určite dočkáš poriadnej dávky nostalgie.

V sobotu sa na pódiu elektronickej hudby objavia aj Bizzare či DJ EKG a mnohí iní. Rozhodne sa teda máš na čo tešiť. Tak neváhaj a kúp si vstupenku aj ty.

Kedy sa otvoria brány festivalu Lovestream a čo tam nesmie chýbať?

Brány festivalu sa budú otvárať v piatok 16. augusta o 12:00. K dispozícii budú dva vchody. Jeden pre držiteľov klasických vstupeniek a druhý pre tých, ktorí si zakúpili VIP lístky. Pri vstupe do areálu bude každý návštevník podrobený bezpečnostnej kontrole. Zoznam vecí, ktoré si na festival nesmieš zobrať, nájdeš po kliknutí SEM.

Pre fanúšikov okrem pódií bude pripravené kempingové mestečko, kde sa môžeš „ubytovať“. Tvorcovia zabezpečia aj pitnú vodu, zdravotné stredisko a gastro stánky, kde sa budeš môcť dobre najesť. Netreba zabudnúť na parkovacie státie, oddychové miesta a iné zážitkové aktivity. V areáli nájdeš aj zábavný park, detskú zónu, VIP zónu a iné atrakcie.

Ako budú tento rok fungovať platby?

Platby v hotovosti, ani kartou v areáli Lovestream festivalu nebudú možné! Usporiadatelia prinášajú skvelé vylepšenia. Kredit si môžeš dobiť priamo pri nákupe vstupenky. Pri vstupe do areálu dostaneš náramok s čipom a tvojím kreditom. Ten si potom ľahko môžeš dobiť aj online. Ak však neminieš všetky peniaze, do 14 dní od ukončenia akcie sa ti vrátia.

A ak by si chcela vedieť ešte viac informácií, klikni SEM

Zdroj: lovestream.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News