Herec z filmu 50 odtieňov sivej

Fešný herec, ktorý ukradol srdcia fanúšičiek vo filme 50 odtieňov sivej prežíva nádherné obdobie. Jeho manželka na Instagrame oznámila, že sa ich rodinka čoskoro rozrastie. Urastený herec sa tak stane po prvýkrát otcom.

Známy herec sa v 40-ke stane otcom

Luke Grimes je americký herec, ktorý sa počas svojej hereckej kariéry zviditeľnil po viacerých filmových a seriálových počinoch. Zahviezdil napríklad svojou úlohou Jake-a vo filme Happiness for Beginners, ako Marc Lee v snímke Americký ostreľovač, či v trháku Sedem statočných. Ženské publikum si ho však pamätá najmä z trilógie Päťdesiat odtieňov sivej.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Grimes (@lukegrimes)

Známy fešák v posledných rokoch nabral na popularite v uznávanom seriáli Yellowstone, ktorý si získal fanúšikov po celom svete. Šťastie sa však naňho usmialo nielen v práci, ale aj v súkromí.

Ženu svojho života, Biancu, spoznal už pred rokmi a ich lásku spečatili pred oltárom v novembri 2018. Dvojica si vždy strážila svoje súkromie a o romániku nehovorili verejne. Aj o ich svadbe sa verejnosť dozvedela len prostredníctvom fotiek na Instagrame.

Rovnako v tajnosti držali aj Biancino prvé tehotenstvo. Obaja však zrejme usúdili, že už je ten správny čas a s fanúšikmi po celom svete zdieľali radostnú správu. Urobila tak kráska Brazílčanka, ktorá prezradila, že s manželom čoskoro privítajú ich prvého potomka.

„Neviem sa dočkať, kedy ťa stretnem, maličký,“ uviedla Bianca k čierno-bielemu záberu.

Zdroj: Instagram/realbiancarodrigues

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News