Známy český spevák je v nemocnici

Už viac než týždeň sa v slovenskom a českom šoubiznise nehovorí o ničom inom, len o tom, že známy český spevák, ktorého kruto napadli uprostred noci, skončil hospitalizovaný v nemocnici. Momentálne sa zotavuje sa po náročnej operácii, ako sám informoval na svojom Instagrame. Kvôli následkom zranenia musel dokonca zrušiť celé letné turné. Tento incident podľa českého portálu Expres.cz vyvolal plno otázok. Čo sa vlastne stalo?

Známy český spevák Mirai Navrátil momentálne prežíva náročné obdobie. Hudobníka napadli minulý týždeň, zatiaľ čo čakal na taxík po koncerte Eda Sheerana v Hradci Králové. „Zrazu som dostal šupu bez varovania a bol som hotový,“ uviedol pred niekoľkými dňami.

O tom, že na tom nie je dobre, svedčia aj fotografie, ktoré pridal z nemocničného lôžka po operácií. „Veľmi pekne ďakujem za Vaše správy. Mám kus titánu a pár šróbov v ústach, pretože mám na dvoch miestach zlomenú čeľusť, ale inak žiadna dráma. Verím, že budem čo najskôr v poriadku, nech si to leto ešte trocha užijem,“ napísal. Zranenie je však natoľko vážne, že jeho kapela musela zrušiť najbližšie naplánované koncerty v rámci turné Mirai Summer Fest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirai Navrátil (@mirainavratil)

Ako k tomu došlo?

Nad celou touto kauzou visí niekoľko nezodpovedaných otázok. Stále nie je jasné, čo presne sa v danú noc udialo. Známy český spevák navyše operáciu podstúpil až dva dni po tom, čo k napadnutiu malo dôjsť. Čo sa teda dialo v čase medzitým a prečo nebol okamžite prevezený do nemocnice, sú úvahy, na ktoré by chceli mnohí odpovede.

Medzi verejnosťou a médiami sa k tomu šíria špekulácie, že Navrátila vraj napadol jeho kolega z hudobnej branže. Dôvodom bitky mala byť údajne milenka. Mirai mal mať zrejme pomer s jednou zo známych českých krások, čo odhalil jej partner, mimochodom tiež známy umelec. No a oheň bol na streche.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Little Saigon (@littlesaigonbrno)

„Mirai bol opitý a provokoval, skúšal to na jeho partnerku. Zaútočiť nemal priamo on, ale jeden z jeho kamarátov, vraj ho udrel bez varovania,“ povedal zdroj pre Expres. Iné zdroje však zasa tvrdia, že Mirai bol napadnutý priamo ohrdnutým sokom v láske.

Zdroj: Expres.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News