žena

Čaká nás posledný letný mesiac, ktorý upozorňuje aj na zdravie. Horoskop hovorí, že každé znamenie zverokruhu musí byť v tomto smere opatrné. Niekomu sa v tejto oblasti poľaví, inému zas pohorší. Na čo by si si mala dávať najväčší pozor práve ty?

Horoskop zdravia na august

Baran

Horoskop hovorí, že by si mala dať čo najskôr zbohom stresu. Čo tak zmeniť veci, ktoré sú tvojou bežnou rutinou? Pozornosť venuj aj zdravotným opatreniam, a to predovšetkým v polovici tohto mesiaca. Predísť môžeš závažnejším ochoreniam srdca alebo žalúdka. Pozor si však treba dávať aj na sezónne virózy. Cvičenie jogy ti pomôže cítiť sa lepšie.

Býk

Ty by si si počas tohto mesiaca mala dávať najväčší pozor na námahu. V prípade, že bude nadmerná, môže spôsobiť problémy s dýchacou a obehovou sústavou. Priprav sa aj na väčší stres, ktorý sa postará o menej energie. V prípade, že ťa trápia pretrvávajúce zdravotné problémy, dopraj si meditáciu alebo akékoľvek relaxačné cvičenia. Ľahká strava a pohyb robia zázraky.

Augustové astrologické udalosti budú veľmi silné. Očakávaj zvraty a nové začiatky. Viac sa dozvieš TU.

Kondícia
zdroj: Unsplash/Chevanon Photography

Blíženci

Tie, ktoré nevenovali dostatočnú pozornosť odpočinku, to môžu pocítiť práve na svojom zdraví. Potrápiť ťa môžu problémy so spánkom, zrakom a pocítiť môžeš aj intenzívnejšie bolesti hlavy. Pozor si dávaj aj na sezónne ochorenia. Viac energie ti môže zabezpečiť strava bohatá na bielkoviny a vlákninu. Opatrnosť si vyžaduje taktiež pohybový aparát.

Rak

Tvoje zdravie sa môže dostať do starých koľají, pokiaľ sa rozhodneš viac venovať svojej fyzickej pohode. Stres nikdy nikomu nepriniesol nič pozitívne, a to platí aj v tvojom prípade. Skús sa viac uvoľniť a užívať si všetky tie krásne chvíle, ktoré ti život prináša. Hrozia ti problémy so srdcom a rovnako aj problémy s vysokým krvným tlakom. Tiež si dávaj pozor na konzumáciu jedla v nevhodnom čase. Môže ti spôsobiť žalúdočné problémy.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy