Kristína Tormová

Kristína Tormová sa na svojom Instagrame ukázala so slzami v očiach a dlaňou plnou vreckoviek. Prečo sa rozplakala a musela vyplaviť bolesti? Fanúšikovia jej posielajú srdiečka a objatia.

Multitalentovaná Slovenka Kristína Tormová je známa tým, že je emotívna a nikdy nešetrí úprimnosťou. Práve preto si už od ľudí vyslúžila poriadnu dávku kritiky. Ona to ale berie športovo a s každým hejterom si hravo poradí. Na Instagrame sa takmer vždy objavuje s úsmevom na tvári. Iba občas „vystrúha“ nejakú vtipnú grimasu. Najnovšie sa tam však objavila so slzami v očiach. Čo sa stalo?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

Uplakaná Kristína Tormová s hŕbou vreckoviek v ruke

Známa slovenská podnikateľka zhrnula svoj júl v 10 fotkách v najnovšom príspevku na svojej sociálnej sieti. Hneď prvá snímka však prekvapila všetkých fanúšikov. Kristína Tormová sa na nej ukázala so slzami v očiach a vreckovkami v ruke.

„Júl 2024 v znamení trápení a hílingovania, a tak dookola. Ďakujem. Učím sa. 1. Vyplakať sa je nekonečne zdravé, vyplaviť bolesti a zaktivizovať endorfíny. Toto je fotka po dopísaní článku o kamarátovi Jankovi, ktorú som posielala jeho mužovi Paľkovi,“ opísala daný záber v popise. A fanúšikovia jej v komentároch posielajú objatia, slová chvály či srdiečka.

„Dovoľ, nech ťa na diaľku objímem,“ napísala moderátorka a herečka Andrea Pavlík Timková. Kristína Tormová jej poďakovala. Aj iní fanúšikovia ju zahrnuli emoji srdiečok a peknými slovami.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

Aké slová Kristíne posielaš ty?

Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News