Hudobníci z kapely The Nolens

Pri leteckej havárii zomreli hudobníci zo známej speváckej kapely. S touto smutnou správou prišiel portál BBC. Na Instagrame to potvrdila členka skupiny, ktorá nebola na palube a bezpečne dorazila do cieľa, kde sa dozvedela o tejto hroznej tragédii.

Pred pár mesiacmi bol celý svet hore nohami, keď sme sa dozvedeli, že spadlo malé jednoprúdové lietadlo. Na jeho palube bol hollywoodsky herec Christian Oliver, ktorého fanúšikovia poznajú najmä z populárneho nemeckého seriálu Kobra 11. Spoločnosť mu tam robili dve dcéry – 10-ročná Matilda a Annik, ktorá mala 12 rokov. Podobný scenár sa, žiaľ, zopakoval aj teraz.

Známi hudobníci zomreli pri leteckej havárii

Manželia a ich dcéra, ktorí spolu vystupovali v americkej gospelovej kapele The Nelons, zahynuli pri leteckej nehode. Na palube s nimi boli aj štyria ďalší ľudia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa The Nelons (@thenelonsofficial)

Podľa informácií portálu BBC, Jason a Kelly Nelon Clarkovci zomreli spolu s Amber Nelon Kistler v piatok popoludní, keď ich lietadlo zostúpilo nad štát Wyoming.

Túto tragickú správu potvrdila dcéra a sestra Autumn Nelon Streetman, ktorá taktiež účinkovala v tejto rodinnej kapele. Spravila tak na Instagrame.

„The Nelons, jedna z najobľúbenejších skupín gospelovej hudby v Amerike, bola v piatok popoludní účastníkom tragickej, smrteľnej leteckej havárie na ceste do Gaither Homecoming Cruise na Aljašku,“ znie vyhlásenie. Všetci na palube zomreli. 

„Autumn, najmladšia dcéra Jasona a Kelly a jej manžel Jamie Streetman neboli v lietadle. Bezpečne dorazili do Seattlu, kde boli informovaní o nehode,“ píše sa ešte pod príspevkom. Speváčka nezabudla poďakovať ani za modlitby, lásku a podporu od fanúšikov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Autumn Nelon Streetman (@autumnnelon)

Príčina nehody v súčasnosti nie je známa. Vyšetruje ju Národný úrad pre bezpečnosť dopravy.

Zdroj: BBC, Instagram/autumnnelon

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News