Mirka Ruža pre nevestu

Mirka Hriňáková zo zoznamovacej šou Ruža pre nevestu má dôvod na oslavu. Všetko potvrdila najnovšími zábermi na Instagrame, na ktorých doslova žiari. Pozri, čo oslavuje.

Od skončenia prvej série šou Ruža pre nevestu sa zmenilo mnoho vecí. Jednou z najobľúbenejších účastníčok však zostáva blondínka Mirka, ktorá celú súťaž takmer vyhrala.

Aj napriek tomu, že domov odchádzala bez lásky, Ruža pre nevestu jej priniesla veľmi veľa. Ako samotná súťažiaca totižto nedávno priznala, reality šou jej doslova zmenila život a túto skúsenosť berie veľmi pozitívne.

Po poslednom rozchode je stále single

Kráska sa po neúspechu s Tomášom Tarrom zamilovala do Mateja. Po polročnom výročí vzťahu si však táto dvojica dala zbohom. Od tohto momentu Mirka novú lásku nenašla, aj keď je často spájaná s Adamom Štrbom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

„Adam mi zvykne hovoriť, že keď je niekde na párty, tak on aj keby s nejakou ženou chcel flirtovať, tak normálne ho odbijú, že veď ty máš Mirku. Všetci si myslia, že sme spolu a kvôli mne trpí. My sme naozaj len kamaráti a nikdy sme nerozmýšľali nad vzťahom,“ priznala kráska nedávno exkluzívne pre Odzadu.sk.

Mirka Hriňáková má dôvod na oslavy

Ako je teraz jasné z Instagramu, práve táto kráska má dôvod na oslavy. Za jej úsmevom na tvári stoja narodeniny, ktoré patrične oslávila. V ružových plavkách, s koláčikom v ruke a so srdiečkovými okuliarmi nasadenými na očiach sa ukázala v bazéne, odkiaľ sa ozvala fanúšikom.

„Ďakujem za najkrajšie narodeniny VŠETKÝM, ktorí ste ma prekvapili, spomenuli si na mňa, a hlavne všetkým, ktorí pri mne stoja a prežívajú so mnou aj tie bežné dni. Nikdy som nemala toľko priateliek a priateľov, ako teraz. Ďakujem za svoj life presne taký, aký je. Milujem to a konečne si ho užívam,“ znel popis.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝓜𝓲𝓻𝓴𝓪✨ (@mirkahri)

Mirke k narodeninám prajeme všetko najlepšie aj my!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News