Tomy Kotty Ruža pre nevestu
Instagram/terinka_a/tomy.kotty

Ajajaj, tak toto sa jej nebude počúvať ľahko! Tomy Kotty je známy tým, že si servítku pred ústa nedáva a vždy otvorene povie to, čo si myslí. Najnovšie si jeho hnev na Instagrame zlízla Tereza Kosecová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka šou Ruža pre nevestu. Čo sa stalo? 

Potetovaná tmavovláska začala prednedávnom nakrúcať vlastný podcast. Do jednej z epizód si ako hosťa zavolala televíznu „kolegyňu“ Frederiku Ilečkovú. Nie je žiadnym tajomstvom, že Frederika a Tomy Kotty mali kedysi spoločné „pletky“. Priznal to rovno sám spevák ešte počas toho, ako sa na Markíze vysielala druhá séria Ruže pre nevestu.

No k téme ich romániku prišlo aj v spomínanom podcaste. Tereza na svojom profile zverejnila zostrihanú ukážku rozhovoru, kde sa Frederiky pýta na Kottyho. Následne sa plavovláska vyjadruje k pohlavným chorobám a bývalému priateľovi, ktorý ju nakazil, no celé to znie tak, že vinníkom je Tomy. A asi netreba dodávať, že takto nešťastne zostrihané video muzikanta celkom naštvalo.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kosecová (@terinka_a)

Tomy Kotty verzus Tereza

Prostredníctvom príbehu na Instagrame uviedol celú vec na pravú mieru, no a aby toho nebolo málo, Tereze uštedril poriadnu príučku. Vo videu prehovoril o tom, čo sa malo diať na koncerte rapera Ektora. Podľa Tomyho si vraj potetovaná kráska vyrobila poriadnu hanbu. „Srdiečka, od včera mi posielate video tej Terezy z Ruže, ktorá očividne zámerne postrihala teasing na svoj podcast tak, aby to vyznelo, že ja som nakazil Frederiku z Ruže nejakou chorobou,“ začal spevák, ktorý potom Tereze naložil.

„Ja sa divím, že fe*ka jej kalibru má vôbec odvahu niekde takýmto spôsobom spomínať moje meno. Ak chceš, tak môžeme sa ísť teda kľudne rozprávať takýmto štýlom. Môžem ľuďom porozprávať storky. Napríklad ako si dofúkaná išla baliť Ektora a bola si tak roz*ebaná, že sa ti počas toho spustila krv z nosa. A čávo ti vynadal do fe*áckych p*č a vyhodil ťa z backstage,“ vyjadril sa Tomy, ktorý svoj prehovor zakončil tým, že Tereza ho rozhodne skúšať nebude.

My sme k celej tejto kauze oslovili aj samotnú Terezu Kosecovú. Tá Tomyho vyjadrenia razantne odmieta a vraj sa nestíha čudovať, že tomu niekto vôbec uveril.

Zdroj: Instagram/tomy.kotty

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News