Nevera v šoubiznise: Tieto celebrity nezostali verné partnerom

Život je nevyspytateľný a veľakrát nám prinesie práve to, čoho sa tak veľmi bojíme. Či je to tým, že si to mysľou pritiahneme, alebo tým, že je to jednoducho osud, to nik nevie. Jedno je isté, že nevera je bolestivá a od nej je už len máločo horšie. Ak si myslíš, že vo svete šoubiznisu sa to nedeje, si na omyle. Týchto 5 celebrít je jasným dôkazom, že podviesť vie úplne každý.

V televízii často vidíme „pseudo životy“ celebrít, ktoré sú neskutočne šťastné. To nám dáva mylné predstavy o tom, čo je vzťah a ako by mal vyzerať. Tu ti prinášame 5 hollywoodskych hviezd, ktorým nasadili partneri parohy. Pokiaľ sa nevery bojíš, tak by si si mala prečítať TENTO exkluzívny rozhovor s odborníčkou a uvidíš, že sa tento čin dá aj predvídať.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Nevera v hollywoodskom šoubiznise

Hollywood je čarovné miesto, ktoré je plné hercov. Veľa z nich tieto svoje roly pretavilo aj do vzťahov, a teda pred svojimi polovičkami zahrali pekelné divadlo. Nevera v ich prípade bola veľakrát neočakávaná. Týmto 5 známym celebritám nakoniec partneri nasadili parohy.

Gwen Stefani

Americká speváčka Gwen Stefani je osobnosťou, ktorú pozná nejedna generácia. A práve ona je tiež prvou podvedenou celebritou, o ktorej ti povieme. Ani 13 rokov manželstva neprinútilo jej manžela Gavina Rossdala, aby jej zostal verný. A aby toho nebolo málo, tak toto klišé doplníme o informáciu, že jej bývalý mal milostný pomer s pestúnkou. Tento pár sa rozpadol a Gwen neveru neodpustila.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News